1

Anouk haalt uit naar Ronnie Flex! Gebruikt N-woord in quote, Kritiek barst los (Beeld)

Entertainmentapr 27, 12:24
Anouk heeft zojuist uitgehaald naar Ronnie Flex. De zangeres gebruikt onder andere het n-woord in haar bericht en dat gaat viraal. Ronnie heeft vandaag een disstrack uitgebracht naar zijn voormalige label, Top Notch. 

Anouk haalt uit naar Ronnie Flex

De zangeres reageert op Ronnie omdat hij met zijn disstrack ook uithaalt naar Anouk. Hij vraagt zich hoe het kan dat Kees de Koning, oprichter van Top Notch zoveel lijkt op Anouk.
Het bericht van Anouk zorgt voor flink wat ophef. Ze gebruikte in haar quotes het n-woord maar dit heeft ze vervolgens weer verwijderd. Ze meldt:"Huilen om gemorste melk 😭🤣 @ronnieflex Fijne Koningsdag, kleine huilende, brakke teef ❣️Groetjes van je oude vrolijke Rijke teef 😃."
Naast de tekst die Anouk heeft geschreven, heeft ze er ook een video bijgevoegd. In het fragment is een ook kort stuk te beluisteren van Ronnie's disstrack. In de video van Anouk is ook te horen dat Ronnie in 2016 aan Anouk vroeg of ze met hem wilde samenwerken. Hiermee sneert ze naar de rapper.

Veel reacties op bericht Anouk

Er wordt massaal gereageerd op het bericht van Anouk. Iemand schrijft: "Je zal der Surinaamse vriend maar zijn in deze situatie🙈🙈🙈" "Hoezo zegt zij d n word. Ze denkt omdat ze met een donkere man is getrouwd dat ze gelijk mixed is domme ams" en iemand anders schrijft: "Waarom denkt ze dat ze n*gga kan zeggen ????".
Mensen vragen zich af tot hoe ver de beef gaat: "Deze beef begint op Civil War te lijken 😂 en laat Anouk gwn effe liedjes maken met Tino Martin, ga je kontje hier niet in mengen por favor." en iemand anders schrijft: "Ze heeft zich laten ombouwen. Hij en Kees zijn eigenlijk tweelingbroers."

Inmiddels heeft Anouk de reactie met de N-woord quotes aangepast: 

screenshot 27 04 2024 13 28 32

Ronnie maakt disstrack naar platenlabel Top Notch

De nieuwe disstrack van Ronnie is gericht op de disstrack Pincodes van Top Notch die gisteren uitkwam. In de disstrack van Top Notch verdedigen Jiggy Djé en Sticks het label en reageren ze op alles wat Ronnie tot nu toe heeft geroepen. Ook kregen ze hulp van rapper Hef.Ronnie reageert nu 24 uur later met een disstrack. Hij laat duidelijk weten wat hij van Jigggy, Hef en Sticks vindt. Zijn fans zijn ook enthousiast, want er wordt massaal gereageerd.Een supporter van Ronnie schrijft: "2-0RONNIE FLEX !!🤧" en zijn goede vriend en collega Lil Kleine staat ook achter Ronnie: "Jezussssss, @jiggydje 🤣." Vele vinden dat disstracks horen binnen de hiphop-scene en dat laten zijn fans ook weten: "Dit is voor een ieder die sliep op je pen game want WAT!? i love hip hop. dit is top sport!" Producer Fraassie is ook enthousiast: "Hodee diss era is back" en iemand anders schrijft: "Real hiphop = back" 
Bekijk hier het bericht van Anouk
Bron: Instagram