topnotch2

Top Notch legendes Sticks en Jiggy Djé reageren op Ronnie Flex diss en halen uit! (Beeld)

Net binnenapr 26, 10:03
Top Notch heeft vandaag een onverwachte track uitgebracht genaamd 'Pincodes'. De track is een samenwerking van Jiggy Djé en Sticks en is een uithaal naar Ronnie Flex. Ronnie bracht eerder al een disstrack uit gericht aan Kees de Koning.

Ronnie Flex

De platenlabel had in eerste instantie niet gereageerd op de beschuldigingen van Ronnie Flex aan het adres van Top Notch. Hij luchtte half maart z'n hart op social media nadat hij in januari een rechtszaak had verloren van het label. Ronnie legde in meerdere posts wat hem was overkomen bij Top Notch, hoe oneerlijk hij is behandeld en de miljoenen die hij zou zijn misgelopen. De frustraties liepen zelfs zo hoog op bij hem, dat hij een disstrack maakte 'Kees Closed', gericht aan Kees de Koning en Jiggy Djé.

Sticks en Jiggy Djé

Tot op de dag van vandaag was het stil vanuit Top Notch en heeft niemand gereageerd. Tot nu dan, de track 'Pincodes' is een antwoord namens het label (Kees de Koning), Jiggy Djé en Sticks. Ook Hef is te horen op de outro van het nummer. Het wordt gezien als een statement vanuit het hele Top Notch team. Het is een mix van bars van Jiggy en Stick door elkaar.
Tekst gaat verder onder de tekst

Pincode

Jiggy haalt als eerste uit naar Ronnie: "Mic check one, tfoe. Wie, wat, waar, hoe? Meer kids out here dan Erykah Badu", refererend aan de kinderen die hij met verschillende dames heeft. Sticks: "Ik zeg Top Notch, Noah's Ark, Fakkelteit. Dus ga iets anders doen, je hebt nog tijd". Later in de track gaat Jiggy verder: "Doe ik het directeurig of zijn mannen ziek en neurig. Je carrière toch al op de tocht dit doet de deur dicht. Alles voor het innen, maakt je in en in treurig. Intussen is Jiggens in Venice in het keurig.

"Ieder woord gelogen"

En dat het over Ronnie Flex gaat is wel uit het volgende te halen: "Witte sportsokken loafers en een trinna daarboven. Ik ben niet onder de indruk je kan het zien in me ogen. Ieder woord dat je zegt is gelogen, maar dat is tussen jou en de schepper daarboven".
Bron: Instagram Top Notch, Sticks, Jiggy Djé