1 censored 1

Dit is de cameravrouw die Joost Klein aanklaagt (Beeld)

Entertainmentmei 18, 12:44
Inmiddels is het Songfestival al een week geleden voorbij en is het nog steeds niet bekend wat er precies heeft plaatsgevonden tijdens het incident. Er zijn nu beelden opgedoken van de vermeende cameravrouw.

Het incident op het Songfestival

Eerder werd er in de media geschreven dat Joost een dreigende beweging zou hebben gemaakt richting de cameravrouw. Een bekend 'roddelblad' in Zweden schrijft al de hele week over het 'incident' en interviewde recent ooggetuigen. Ze vertelde dat Klein de camera heeft kapot gemaakt en een duidelijke beweging maakte met zijn vuist.

Cameravrouw over Joost zijn grenzen

Volgens velen zou de vermeende cameravrouw Joost zijn grenzen niet hebben geaccepteerd. Hij zingt namelijk aan het einde van zijn hit 'Europapa' over zijn overleden ouders. Dit is voor Joost een gevoelig moment en daarom wil hij direct na zijn optreden niet gefilmd worden. Hier werd niet naar geluisterd en leidde uiteindelijk tot een incident en de diskwalificatie van Nederland. Veel mensen zijn woedend en proberen te achterhalen wie de cameravrouw is. Op TikTok worden er volop video's gedeeld van de vermeende cameravrouw. Ze zou van Israëlische afkomst zijn.

Eden Golan

De vermeende cameravrouw heeft inmiddels haar reacties uitgezet op TikTok omdat ze veel haat heeft ontvangen. Ze heeft recentelijk ook geen video's meer geplaatst, ook heeft ze haar Instagram-account afgeschermd. Binnenkort zullen we weten of dit daadwerkelijk de cameravrouw is, maar tot dat moment er is zal er flink blijven worden gespeculeerd.
Bekijk hier foto's van de vermeende cameravrouw
schermafbeelding 2024 05 18 om 132751
Bron: Instagram, Loesoe