1

Dit is waarom Erica Meiland zich onveilig voelde door Eva Jinek! (Beeld)

Entertainmentmei 21, 13:57
Erica Meiland liet zich in 2021 uit over moslimvrouwen, die ze toendertijd pinguïns noemde. Dit deed ze in de live-uitzending van Jinek. Ze blikt nu terug op het incident.

Erica Meiland haalt uit naar Eva Jinek

Erica Meiland kreeg in de bewuste uitzending kritiek van Eva Jinek maar ook van Chantal Janzen. Erica kijkt nu terug en dat doet ze in de glossy VROUW. Eerder heeft ze zich al negatief uitgesproken over Chantal en nu laat ze ook weten wat ze van Eva Jinek vindt.
Ze vindt namelijk dat Eva tijdens de discussie meedeed met Chantal: "Terwijl je van haar toch verwacht dat ze op een neutrale manier het gesprek leidt. Mijn boodschap kwam niet over. Ik wilde duidelijk maken dat als je al heel jong als moslima leert dat je een hoofddoek moet dragen, dat geen vrije wil is. Zo ben ik zelf christelijk opgevoed en raak ik dat gevoel van geloven ook niet kwijt. Het landde niet."

Ophef in Chateau Meiland

Onlangs was er wat ophef in de uitzending van Chateau Meiland. In de uitzending van het programma werd vertelt dat hun hond, Bommel is overleden, maar hij is niet begraven. Ze hebben het dier laten opzetten. Maxim komt nu met nog een bizar idee. Ze willen het beest namelijk een plek geven in Code Rosé. “Die staat in de slaapkamer bij jullie van de kinderen, bij jullie thuis. Zullen we die niet hier zetten als pronkstuk? We kijken er nu nooit naar, dat is toch zonde."Martien zit het idee wel zitten, maar ze willen het nog wel even bespreken met Erica. Die lijkt het ook een goed idee te vinden en die weet ook gelijk een goed plekje voor het beest."Hij zat ook altijd graag op de stoel. (...) Ik ga er wel een kaartje bijzetten: niet aankomen, alsjeblieft."
Kijkers reageerde verbaasd op de Meilandjes. Mensen lieten ook weten dat ze van, een verblijf in Code Rosé zouden afzien. "Een dode hond bij de receptie neerzetten? Dan was het voor mij wel klaar, hoor", reageert een kijker. Die opgezette hond is toch iets privé. Vind dit gewoon griezelig en smerig. En vooral ongepast", laat een ander weten.
Bekijk hier het incident van drie jaar geleden
Bron: Instagram, De Telegraaf