igonedejongh3

Igone de Jongh lijkt leven weer op orde te hebben en deelt pikante foto: "Klaar voor de zomer." (Beeld)

Entertainmentmei 21, 11:15
Je zou bijna vergeten dat Thijs Römer in alle ellende die hij heeft veroorzaakt toen nog een vrouw had. Igone de Jongh lijkt ondertussen haar leven weer op orde te hebben. In 2016 kreeg ze een relatie met Thijs Römer en in 2019 trouwden het stel.

"Klaar voor de zomer."

Op Insta laat ze weten dat het goed met haar gaat en ondertussen heeft ze haar leven weer op orde: "Ik weet nog dat ik wilde wat ik nu heb. Ik ben dankbaar". Daarbij post ze nog een foto in bikini: "Klaar voor de zomer." Igone heeft een bewogen tijd achter de rug. Haar huwelijk begon als een sprookje, maar veranderde al snel in een nachtmerrie.
Tekst gaat verder onder de foto..

Igone de Jongh

Thijs werd veroordeeld voor online zedendelicten met minderjarige meisjes. Tijdens de rechtszaak die volgde kwamen voor Igone ook nieuwe informatie naar buiten. "De informatie die tot mij kwam, ging ook over ontrouw. Na deze feiten gehoord te hebben voelde ik mijn lijf op slot gaan", vertelde Igone aan &C., het platform van Chantal Janzen. "Je denkt eerst nog lang: oh jezus nee, het zal toch niet? Het bleek helaas allemaal waar te zijn. Mijn wereld stortte in. Ik was supergelukkig met deze man."

Klap

Voor Igone was alles een klap voor haar, ze dacht écht oud te worden met Thijs: "Dus dit was een enorme klap in mijn gezicht", vertelde ze. Als het alleen om vreemdgaan ging, had ze hem 'misschien' nog kunnen vergeven. Wat betreft de rechtszaak en wat daar gebeurd is, ging dat over haar grens heen. Dat staat zó ver van mij af.”

Zus Thijs

Eerder reageerde de zus van Thijs, Nienke, nog op de scheiding. Nienke vindt de scheiding tussen Thijs en Igone verdrietig. "Ik vind iedere scheiding altijd verdrietig. Thijs en ik zijn natuurlijk zelf kinderen van gescheiden ouders, dus je hoopt altijd dat het niet zo gaat. Zeker voor de kinderen is dat altijd fijner."
Bron: Instagram Igone de Jongh, BSR Agency