screenshot 3 9 2023 14 05 18

Ex-vrouw Thijs Römer haalt keihard uit "Ver van mijn normen en waarden" (beeld)

Algemeenjul 14 2023, 12:07
De ex-vrouw van Thijs Römer, Igone De Jongh haalt in een Instagram story post keihard uit naar de veroordeelde acteur. Tijdens de rechtszaak kwamen er veel nieuwe details aan het licht die ze niet kon verdragen.

Ex-vrouw is er klaar mee

"Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achtersta en die ver van mijn normen en waarden liggen. Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan.", schrijft de 43-jarige balletdanseres. Hiermee bevestigt ze dat ze definitief alleen verder gaat.
In augustus kreeg Römer de veroordeling van drie maanden cel, waarvan twee voorwaardelijk plus een taakstraf van 240 uur. De rechter bevond hem schuldig aan grensoverschrijdend gedrag met meisjes van 14, 15 en 16 jaar oud. Hij gaat in hoger beroep tegen de uitspraak, maar dat maakt voor zijn ex-vrouw niets uit.
De Jongh kreeg een relatie met Römer in 2016 en ze trouwden in 2019. Toen de beschuldigingen van Thijs bekend werden, liet ze al weten de relatie te hebben verbroken. Daar leek ze even op terug te komen in een interview met The Friday Move van BNR. Nu laat ze toch weten definitief een streep eronder te hebben gezet.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 3 9 2023 12 03 29
Bron: Instagram