screenshot 3 9 2023 15 23 02

Awkward moment voor Monica en Kaj "Dacht dat we in verwachting waren..."

Algemeenjul 17 2023, 13:22
Monica Geuze en Kaj Gorgels kennen we natuurlijk samen van hun podcast en tegenwoordig hebben ze ook een serie op Videoland. Toen ze in Oostenrijk waren kregen ze te maken met een dame dat ze aanzag voor een stelletje. Dit zorgde voor een ongemakkelijke situatie...

In verwachting

Tijdens een opdracht in hun nieuwe serie wordt het tweetal verkleed door een Oostenrijkse dame. Deze zag Kaj wel zitten en was volop met hem aan het flirten, ookal dacht ze dat Mo en Kaj een stelletje waren. “Zij dacht dus én dat we een relatie hadden, én dat wij in verwachting waren. En ze zat gewoon ziek met jou te flirten.”, vertelt Monica in hun podcast.
Kaj vult aan dat de vrouw hem niet helemaal begreep: “Ik vertel haar dus op een gegeven moment: ‘ Ja, ik krijg een kindje ‘. Maar uiteraard met Jess (Jessie Jazz Vuijk, red.), alleen dat wist zij niet. Want zij ziet ons uit die camper komen en dacht: dat zal wel een stel zijn.”

Kaj en Monica

Monica gaat verder: “Terwijl ik me in dat achterlijke jurkje stond te hijsen, stond ze jouw spierballen te strelen en dan lopen we daarna naar dat domme paleis (voor een fotoshoot, red.) en zegt ze: ‘ En, wanneer ben je uitgerekend? ‘ tegen mij. Ja, dag!”
Monica vond het echt niet grappig, maar Kaj kon er wel om lachen. “Heel k*t om tegen een vrouw te zeggen die niet zwanger is: ‘ Hey, wanneer denk jij dat je gaat werpen? ‘ Dat vind ik dan goud man.”

Bekijk hier de beelden:

Bron: Instagram