screenshot 16 10 2022 16 45 28

Juultje Tieleman gaat voor pikante look! Maakt volgers gek!

Algemeenjun 02 2023, 9:04
Juultje Tieleman weet wel hoe ze haar volgers moet trakteren. Afgelopen week trad The Weekend op in het Johan Cruijff ArenA. Daar hoort natuurlijk wel een opvallende outfit bij.

Gewaagde look

De influencer besloot flink uit te pakken voor het concert van The Weekend en deelde haar gedurfde outfit in een video. Juultje Tieleman staat erom bekend regelmatig pikante outfits te dragen die haar volgers in gek maakt. Haar laatste TikTok video was dan ook geen uitzondering. In de video is ze te zien in een, zwarte leren broek en een gewaagde top.
screenshot 29 11 2022 18 24 17 1024x594

Reacties

Haar volgers kunnen het wel waarderen, wat ze zien. "Wat een prachtvrouw", reageren meerder volgers. Mensen laten zelf weten dat ze jaloers zijn. De influencer weet dat ze topfit is en laat dat dan maar ook al te graag zien.
De influencer is ook actief op Instagram en heeft daar meer dan 300.000 volgers. Ze deelt regelmatig foto’s van haar outfits en reizen.

Geen ondergoed

Grenzen opzoeken is voor haar dan ook geen probleem. Juultje Tieleman lijkt geen ondergoed te dragen onder een jurkje dat ze aandeed voor een look die ze vervolgens op Instagram liet zien. Dit deelde ze met haar volgers.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl