andrew tate

Andrew Tate dossier gelekt! Geweld tegen vrouwen bewezen? "Slave these b***!"(Video)

Algemeenjun 23 2023, 12:09
Andrew Tate is weer in het nieuws met heftige beschuldigingen, dit keer vanwege een gelekt document via de BBC, dat claimt bewijs te hebben. Daarin staat uitgebreid hoe hij en zijn broer volgens de aanklagers bedreigingen noch geweld zou hebben geschuwd om vrouwen tot seks te hebben gedwongen en er geld aan te hebben verdiend.

Andrew Tate dossier gelekt

Het dossier komt van de Roemeense aanklagers en is openbaar gemaakt. Enkele citaten zijn schokkend: "Ik zal deze t*ven tot slaaf maken’ zou hij hebben geroepen. Het gaat om 300 pagina’s met gerapporteerde getuigenissen en bewijsmateriaal. Volgens de aanklagers werd het geld dat werd verdiend met de vrouwen op Only Fans gecontroleerd door Georgiana Naghel, een van de twee medeverdachten. De broers zouden de vrouwen volgens de aanklagers 50 procent of meer van het inkomen af hebben genomen.
In het dossier staan heftige details van bedreigingen als “je tanden te breken” of “in het mortuarium te belanden” in getranscribeerde sms-berichten. Naghel wordt zelf ook beschuldigd van het fysiek mishandelen van een slachtoffer, dat ontkent ze echter.
De vrouwen zouden boetes van ongeveer 10 procent van hun inkomen hebben gekregen voor te lang wegblijven tijdens een pauze, huilen terwijl ze live online waren of hun neus afvegen terwijl ze live waren. Ook zijn er audioberichten gelekt waarin de broers zeggen: “Ik wil niet dat ze de wachtwoorden hebben, ik wil niet dat ze iets hebben.” en o.a. "Hoe hij ‘die teven tot slaaf wil maken" “Ik ga ze nog meer uren laten werken. Minimaal 10 of 12 uur per dag.”
Tate zou groepsseks hebben voorgesteld als een vrouw dat zou hebben afgewezen met: “Ik heb geen seks met meisjes. Ik ga dit niet doen.” Iemand anders zou zeggen “Schatje, ik moet hiervoor drinken. Ik kan het niet zonder drank.” Tate zou zeggen “Doe niet zo vervelend. Ik wil zien dat je je aan mij onderwerpt” en wat later “Hou je mond, h*er, je zult doen wat ik zeg.”

Geweld tegen vrouwen bewezen?

Ook het vermeende geweld van Andrew Tate tegen vrouwen komt aan bod. Een van de vrouwen vertelt hoe hij haar beval om haar kleren uit te trekken terwijl ze haar schoenen aanhield, waarna hij haar “een klap in haar gezicht gaf”.Volgens de openbare aanklager “huilde het vermeende slachtoffer en was ze bang omdat ze dacht dat hij tot alles in staat was”.
Andrew Tate zelf ontkende de aantijgingen tegen de BBC. Hij zei dat hij “nooit iemand kwaad had gedaan” en dat de zaak tegen hem “volledig en volkomen verzonnen” was.

Bekijk hier de video's met alle heftige details en reactie

Bron: NU, BBC, Youtube