1

Joost laat voor het eerst van zich horen! (Beeld)

Entertainmentmei 12, 11:12
Joost Klein heeft voor het eerst van zich laten horen. Hij verwijderde eerder zijn story's op sociale media maar laat nu middels een video van zich horen.

Joost laat voor het eerst van zich horen

Joost heeft op Instagram een story geplaatst waarin het bekende nummer "Who let the dogs out" is te horen. Het is niet bekend waarom hij dit heeft geplaatst.

Incident Joost Klein

Omroep AVROTROS meldde eerder over het incident van Joost: "Na het optreden van afgelopen donderdag heeft zich een incident voorgedaan. Tegen duidelijk gemaakte afspraken in is Joost gefilmd toen hij net van het podium af kwam en zich moest haasten naar de greenroom", schrijft de AvroTros. "Op dat moment heeft Joost herhaaldelijk aangegeven niet gefilmd te willen worden. Daar werd geen gehoor aan gegeven. Dit heeft geleid tot een dreigende beweging van Joost naar de camera. Hierbij heeft Joost de cameravrouw niet aangeraakt."

Cornald Maas haalt keihard uit naar Songfestival

Commentator haalde eerder uit naar de organisatie van het Songfestival: "Iedereen was totally in shock vanochtend toen bleek dat de EBU toch de beslissing niet wilde terugdraaien."Op 'dringend verzoek' van de AVROTROS doet hij wel commentaar bij de finale vanavond. Hij laat duidelijk weten wat hij er allemaal vindt: "Ik zou bijna zeggen, f**k de EBU. Maar dat zeg ik nu ook."
Bekijk hier beelden van Joost's Instagram-story
Bron: Instagram, RUMAG, Beeld: BSR Agency