1

Joost Klein is verhoord door de politie! "Kan nog weken duren" (Beeld)

Entertainmentmei 11, 10:13
Joost Klein is verhoord door de politie. Het is nog niet bekend waarvoor hij exact verhoord is. De klacht werd gisteren ingediend.

Joost Klein verhoord door de politie

Klein zou na een melding ondervraagd zijn door de politie in Zweden, meldt de NOS. Het is nog niet bekend waarvoor hij exact is verhoord. Wat wel bekend is, is dat het gaat om een incident dat donderdagavond heeft plaatsgevonden met een vrouwelijke tv-medewerker.

Joost Klein gisterenavond verhoord door politie

Ook de persoon die de klacht heeft ingediend is ondervraagd. Volgens de politie is Joost gisterenavond verhoord. Ook de indiener van de klacht is ondervraagd. De afhandeling van de zaak kan nog enkele weken duren. Het is nog niet bekend of Joost vanavond optreedt tijdens de finale van het Songfestival.

NPO-baas heeft nu overleg over Joost

Onlangs werd bekend dat NPO-baas Frederieke Leeflang heeft zaterdagochtend in Malmö overleg met AVROTROS en EBU, die het Eurovisie Songfestival organiseert, over de situatie rond zanger Joost Klein. Dat heeft de NPO desgevraagd aan het ANP bevestigd.Leeflang arriveerde zaterdagochtend iets na 09.00 uur in het Clarion Hotel Malmö Live. Dit is het hotel waar zeventien delegaties van het Eurovisie Songfestival verblijven.
Ook de Nederlandse delegatie en zanger Joost Klein verblijven in dit hotel. Leeflang verblijft zelf niet in het hotel. Zij beantwoordde geen vragen van de aanwezige journalisten.
Bekijk hier het optreden van Joost tijdens de halve finale van het Songfestival
Bron: Instagram, NOS