joost klein bookmakers3 1024x1024

Joost Klein mag niet meedoen aan Songestival juryshow! "Onderzoek loopt nog" (Beeld)

Entertainmentmei 10, 20:45
Joost Klein mag toch niet meedoen aan de show voor de jury tijdens het Eurovisie Songfestival. Zojuist werd dit bekend gemaakt. Er loopt nog een onderzoek naar het incident.

Joost Klein mag niet meedoen aan songfestival juryshow

Het onderzoek dat eerder op de dag is gestart naar Joost, loopt nog steeds meldt de AVROTROS. De omroep deelt het volgende: "De European Broadcasting Union (EBU) heeft geen toestemming gegeven om vanavond mee te doen aan de show die in de Malmö Arena plaatsvindt. De vakjury beoordeelt daarom het optreden uit de tweede halve finale."
De EBU is dus nog bezig met het onderzoek rondom het incident. Volgens de Zweedse omroep SVT zou het gaan om een incident waar geweld bij heeft plaatsgevonden. Er is voor de rest niks bevestigd.

Joost Klein 'vertrokken' met het vliegtuig

Er werd eerder vanavond al volop gespeculeerd over het optreden van Joost Klein bij de finale van het Songfestival. Een Israëlische journalist deelde namelijk eerder op de avond, de volgende informatie: "Primeur: geen vlag meer op de Nederlandse zaal #Eurovisie." In RTL Boulevard werd beweerd dat Joost al vertrokken was met het vliegtuig: "Het vermoeden is is dat Joost gevlogen is, dat hij al weg is en niet meer aanwezig en dat de vlag is weggehaald en hij niet meer meedoet."
Bron: Instagram, AVROTROS, NU.nl