joost klein

'Joost Klein zou vertrokken zijn met het vliegtuig!' "Geen Nederlandse vlag meer" (Beeld)

Entertainmentmei 10, 19:04
Er wordt volop gespeculeerd over het optreden van Joost Klein bij de finale van het Songfestival. Is hij gediskwalificeerd? Een journalist deelt zojuist nieuwe informatie op sociale media. De beelden gaan viraal.

Joost Klein 'vertrokken' met het vliegtuig

De Israëlische journalist schrijft op X: "Primeur: geen vlag meer op de Nederlandse zaal #Eurovisie." In RTL Boulevard wordt zojuist beweerd dat Joost al vertrokken is met het vliegtuig: "Het vermoeden is is dat Joost gevlogen is, dat hij al weg is en niet meer aanwezig en dat de vlag is weggehaald en hij niet meer meedoet."

Joost Klein 'iemand geslagen'

Eerder vandaag werd bekend dat Joost Klein niet had gerepeteerd voor de finale van het Songestival. De European Broadcasting Union (EBU) meldde tijdens de repetitie dat er een onderzoek loopt naar Klein en dat hij daarom voorlopig niet zal repeteren.
Hij zou volgens een roddelkanaal iemand een 'klap' hebben gegeven.
Volgens Roddelpraat zou Joost iemand hebben 'geslagen', omdat de Israëlische delegatie zou hebben gespot met de dood van zijn ouders. Op een X gaat een bericht viraal waarin dit wordt beweerd."Joost Klein sloeg iemand van de Israëlische delegatie nadat ze het overlijden van zijn ouders belachelijk maakten. Hij had ze harder moeten slaan. Wij staan ​​achter Joost Klein 🇳🇱 #eurovisie" schrijft aziratardis op X.
Op de onderstaande foto's zie je dat de Nederlandse vlag weg is
Bron: Instagram, X, RTL Boulevard