1 censored

Beelden gelekt van Joost Klein's Eurovisie optreden!

Entertainmentmrt 03, 17:35
De eerste beelden van Joost Klein's optreden op het songfestival zijn gelekt. Joost gaf al eerder wat hints over zijn optreden. De beelden gaan inmiddels viraal.

Eerste beelden gelekt Joost Klein's Eurovisie optreden

Er zijn nog geen officiële foto's en video's van zijn optreden, maar er zijn nu beelden gelekt voorafgaand de repetitie. Op de beelden is te zien dat hij een blauw pak aanheeft, net zoals in de clip van 'Europapa.' Naast Joost is Appie Musa ook op de foto te zien. Recent werd bekend dat de influencer ook onderdeel is van het optreden. Hij heeft een blauw kippenpak aan.
Joost gaf recent aan dat hij niet fijn dat er tijdens de repetities van het songfestival wordt gefilmd: "Je gaat ook bij een goochelaar de repetities niet filmen, toch?’.
Wie is het creatieve brein achter de act van Joost? Dit is Gover Melt, beter bekend als Stefano Keizers. Hij vertelde eerder: "Ik wil dat mensen er met open mond naar kijken en meedansen, maar dat ook niet-Nederlandstalige mensen begrijpen waar we mee bezig zijn.”

BN'ers brief aan Joost Klein

BN'ers Nasrdin Dchar, Najib Amhali, Ramsey Nasr, Walid Benmbarek, Jerry Afriyie en Tofik Dibi vragen Joost Klein niet mee te doen aan het Eurovisie Songfestival. Ze horen bij de ruim 250 mensen die een brief aan de zanger hebben ondertekend. Reden voor de oproep is de oorlog in Gaza en het feit dat Israël mee mag doen aan het muziekevenement.
"Terwijl de voorbereidingen van het Eurovisiefestival in volle gang zijn, voert één van de deelnemende landen, Israël, een genocide uit op 2,3 miljoen Palestijnen, al 17 jaar opgesloten in Gaza, hongert hen moedwillig uit en houdt alle grenzen voor hen gesloten", staat in de brief. De schrijvers verwijzen naar het songfestivallied Europapa van Klein, waarin hij zijn vader citeert. "Het is een wereld zonder grenzen", zingt Klein. "De utopie van je vader bestaat niet voor Palestijnen", reageren de briefschrijvers daarop.
Bekijk hier de beelden van Joost's songfestivalact
Bron: Instagram, X