1

Politie betrokken bij onderzoek naar incident rond Joost Klein (Beeld)

Entertainmentmei 10, 23:33
De politie van Malmö is betrokken bij het onderzoek naar het vermeende incident rond Joost Klein.
Agenten zijn ter plaatse bij de Malmö Arena en onderzoeken wat er is gebeurd. De omroep meldde eerder dat het gaat om een fysieke confrontatie tussen de Nederlandse songfestivaldeelnemer en een fotograaf.
Om het onderzoek mocht Klein vrijdag niet meedoen aan de repetities voor de finale van het Eurovisie Songfestival op zaterdag. Het is nog niet duidelijk of hij zaterdag op het podium zal staan.

Joost Klein 'iemand geslagen'

Eerder vandaag werd bekend dat Joost Klein niet mocht repeteren voor de finale van het Songfestival. Er kwam uiteindelijk meer informatie naar buiten waarom hij niet zou hebben gerepeteerd. Hij zou volgens een roddelkanaal iemand een 'klap' hebben gegeven.
Volgens Roddelpraat zou Joost iemand hebben 'geslagen', omdat de Israëlische delegatie zou hebben gespot met de dood van zijn ouders. Op een X gaat een bericht viraal waarin dit wordt beweerd.
"Joost Klein sloeg iemand van de Israëlische delegatie nadat ze het overlijden van zijn ouders belachelijk maakten. Hij had ze harder moeten slaan. Wij staan ​​achter Joost Klein 🇳🇱 #eurovisie" schrijft aziratardis op X.
1
Bron: Instagram, ANP