juttabikini3

Jutta Leerdam en zussen weten de aandacht op zich te vestigen op Nederlands strand (Beeld)

Entertainmentmei 14, 12:54
Jutta Leerdam heeft de aandacht weer op zich weten te vestigen. Manlief Jake Paul is in voorbereiding op zijn gevecht met Mike Tyson, waar gisteren de persconferentie van was. Jutta was niet aanwezig bij dit event, maar ze was in 'gewoon' in Nederland. Samen met haar twee zussen nam ze een verfrissende duik in de Noordzee en daar zijn beelden van.

Jutta

Sinds Jutta met Jake is, zijn de vakantie foto's vanuit Puerto Rico op haar Insta alleen maar gestegen. Naast dat ze veel op het eiland is, gaat ze met de privé jet van hem ook op pad naar warme bestemmingen. Ook dan ontbreken de foto's niet. Maar deze week is ze 'gewoon' in Nederland, en het lekkere weer van afgelopen dagen heeft haar dus verleidt om een frisse duik te nemen in de Noordzee. Hoewel dat heel anders is dan Puerto Rico, ging ze toch in bikini het water in.

Zussen

Samen met haar jongere zusje Beaudine en oudere zus Merel namen de drie een frisse duik, wat gepaard ging met een social media filmpje en foto's. De drie laten in het filmpje zien hoe ze het koude water in rennen, en ook hoe ze op het strand rondrennen. Daarmee vestigen ze natuurlijk de aandacht van andere bezoekers op het strand. Ook vanaf het Nederlandse strand kun je dus prachtige strand filmpjes maken, te zien op de beelden.

Schaatsen

Eerder werd bekend dat Jutta haar eigen weg gaat volgen wat betreft schaatsen. Ze sluit zich niet meer aan bij een schaatsteam, maar gaat alles zelf regelen. Van trainer tot fysio, alles gaat in eigen beheer. Jaren geleden had ze samen met ex Koen Verweij wel een schaatsteam opgericht, maar dat zal in dit geval anders zijn. Waarschijnlijk zal Jake Paul ook meehelpen met zijn netwerk om het één en ander op te zetten voor Jutta.
Bekijk hier de video van Jutta Leerdam en haar zussen
Bron: Instagram Jutta Leerdam, Merel Leerdam