juttahaaltuit3

Jutta Leerdam haalt uit naar team na einde samenwerking! Jake Paul troost haar (Beeld)

Nieuwsapr 23, 10:01
Jutta Leerdam en Jake Paul zijn er voor elkaar door dik en dun. Onlangs vierde de twee nog hun eenjarig jubileum, maar deze week kreeg Jutta slecht nieuws van haar schaatsploeg dat ze niet met haar door wilde. Op Instagram reageert ze en haalt ze uit naar Jumbo-Visma. Jake Paul op zijn beurt troost haar.

Jutta

Eerder reageerde Jutta al met een professioneel bericht: "Ik wilde even laten weten dat ik komend seizoen niet in het geel zal schaatsen. Ik heb op dit moment in mijn carrière iets anders nodig. Ik had een paar moeilijke weken om hierover na te denken, aangezien het twee jaar voor de Olympische Spelen is. Ik heb echter altijd mijn gevoel, instinct en hart gevolgd en weet wat ik hierna wil doen."
Ze gaat verder: "Ik wil de sponsors bedanken, al mijn coaches en vooral Jac, al mijn fysio’s, mijn teamgenoten. Ik heb een geweldige tijd gehad met jullie. Het is tijd voor iets anders", zegt Jutta op haar social.

Team

Maar er blijkt veel meer aan de hand te zijn, want waar het schaatsteam eerder zei dat: "De samenwerking is beëindigd omdat de ploeg niet de overtuiging en het commitment dat in hen ogen nodig is om samen succesvol te kunnen voortzetten proefde" bij Jutta. Blijk het voor haar anders in elkaar te steken en is het daar totaal niet mee eens.

Haalt uit

Jutta reageert op een volger die op zijn beurt weer reageert op een foto van haar. Hij zegt "Grappig, toch wel een totaal dan Jumbo-Visma er zelf uitgooit 😂". En volgens haar is dat niet waar, en probeert het team hun eigen hachje te redden. "Damage control. Heel jammer en respectloos." alsdus Jutta.

Jake Paul

Ondertussen probeert vriendje Jake haar weer wat op te vrolijken na het slechte nieuws. Hij probeert het slechte nieuws namelijk weg te dansen voor haar, samen met hun hondje. Als caption schrijft ze erbij: "Wanneer mensen je voor de 100e keer teleurstellen in het leven..", wat toch lijkt op een sneer naar haar voormalig schaatsteam.
Bron: Instagram Jutta Leerdam, Jake Paul