1

Kaj Gorgels doet 'opmerkelijke' uitspraak over zijn kind! "Worstel met mezelf" (Beeld)

Entertainmentmei 18, 16:26
Kaj Gorgels vertelt in een podcast aan zijn co-host Monica Geuze dat hij het soms lastig vindt dat hij een kind heeft. Hij vertelt ook wat dit met hem doet en waarom hij deze gedachte heeft.

Kaj Gorgels doet opmerkelijke uitspraak over zijn kind

Hij vertelt in de podcast 'Geuze & Gorgels' dat zijn zoontje om zeven uur naar bed gaat: "Om zeven uur gaat hij naar bed en niet veel later ga jij ook, want je weet dat je er nog vier keer uit moet in de nacht."
Hij vindt het vooral lastig dat zijn zoontje rust en regelmaat nodig heeft: "Maar ik heb nooit zo geleefd. Ik kom mezelf enorm tegen op het moment. Eigenlijk ben ik best aan het worstelen met mezelf.”
Soms heeft hij het er moeilijk mee als zijn zoontje, Xavier moet huilen: “Dan moet ik mezelf echt enorm, enorm rustig houden. En dan krijg je af en toe zo’n stomp in je bek, want het draait en het beweegt.” Welke gedachtes gaat er op zo’n moment door zijn hoofd? “Waarom, waarom wilde ik een kind, denk ik dan. Ik lig hier op bed, voor de derde nacht kan ik amper pitten. Alleen dat denk je dan. Dat zeg je niet hardop.”

Kaj voelt zich soms 'schuldig'

Hij vertelt dat hij zich soms schuldig voelt: “Dan denk ik: waarom dacht ik dat? Stel je voor dat-ie dat heeft gevoeld in de energie of zo. Dan ga ik helemaal in mijn kop van: nee, dat mag ik echt nooit meer denken. Wat een slechte vader ben ik. Waarom gaat er überhaupt zo’n gedachte door je kop? Daar kan ik me echt schuldig om voelen.”
Bron: Instagram, Geuze & Gorgels