monica

Monica Geuze raakt opgewonden in pikante club "Ik voelde iets gebeuren" (Beeld)

Entertainmentjul 19 2023, 10:29
Monica Geuze is openhartig in een interview over haar erotische ervaringen tijdens een avondje uit in een striptent. Ze biecht op dat ze een eigen striptent wil openen.

"Ik werd opgewonden"

Ze vertelt in de 'Borrelpraatpodcast’ dat ze het een vet idee vindt om een striptent te openen: "Ja, ik ga regelmatig na een avondje zuipen naar de striptent Casa Rosso. Ik vind dat waanzinnig, maar ja, er zijn ook altijd mensen met verkeerde intenties.’ Ze vertelt dat ze graag naar de liveshows van de striptent kijkt ‘Ik werd opgewonden, meestal is het gewoon lachen en beetje grappen en grollen, maar één keer voelde ik toch echt wat gebeuren.’ Ze vertelt verder: ‘Je krijgt een lolly in de vorm van het geslachtsdeel, daarna komt die uitsmijter en die zegt: zo dames twee lolly’s om effe lekker aan te zuigen. Dat pakt me al helemaal, vind ik een heerlijke binnenkomer…. I love it.’

Monica heeft contact met lesbische vrouwen

Monica Geuze liet onlangs weten dat ze wel interesse heeft om intiem te zijn met een vrouw. De presentatrice onthult dat haar inbox op een gegeven moment volstroomt met berichten van vrouwen die graag intiem willen zijn met haar. Nadat Monica Geuze had aangegeven nieuwsgierig te zijn naar intiem contact met vrouwen, hebben verschillende dames zich bij haar gemeld. “Sinds ik heb gezegd dat ik wel eens interesse heb in deze ervaring, stroomt mijn DM vol met lesbische vrouwen die geïnteresseerd zijn.”
Er is nog geen geschikt match die haar interesse wekt. Ze merkte op: “Ik ben nog niemand tegengekomen waarvan ik dacht: ja, ik wil dit ook met jou proberen.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, TikTok