ricoauto5

Rico Verhoeven wil droomauto kopen, maar past er er niet in! (Beeld)

Entertainmentmrt 25 , 13:22
Rico Verhoeven heeft een aardig fortuin bij elkaar gebokst, z'n laatste winst op het Glory toernooi bracht hem ook nog eens ruim 400.000 euro in het laatje. Na een heerlijke vakantie met Jandino, was het tijd om zichzelf te trakteren op misschien wel zijn droom auto.

Koeningsegg

Na lang oriënteren moet er dan eindelijk een keuze gemaakt worden. Laat er in de hoofdstad dan toevallig 'De International Amsterdam Motor Show' zijn, met prachtige exemplaren van auto's te bewonderen. En nieuwste auto's stonden er tentoongesteld, zo ook de Koeningsegg Jesko te waarde van 3 miljoen euro. Niemand minder dan Rico Verhoeven liep de auto tegen het lijf, en was gelijk verkocht. "Het moment waarop ik mijn droomauto vond." zei hij bij de foto.
ricoauto1

Rico's nachtmerrie

De supercar geldt als een van de snelste auto ter wereld, met 531 km/u is het dan ook een hele snelle. Van zo een auto gaat het dan ook bij Rico kriebelen. En raakte opslag verliefd op de auto. Zelf heeft hij al een McLaren in z'n garage staan, maar een andere kan geen kwaad dacht hij. Alleen wordt zijn droom een nachtmerrie. Hij had deze Koeningsegg al jaren op het oog, maar wat blijkt, de auto is niet geschikt voor zijn lichaam. Rico is namelijk 1,96 lang en 125 kilo, en als je de foto's bekijkt, de auto is niet erg hoog.

Hulp

Ondertussen verzamelen zich nog meer mensen om de auto, en al snel willen toeschouwers Rico een handje helpen om in de auto te komen. De beste man wilde hem aan zijn hoofd naar binnen duwen, maar of dat zin heeft? Het lukt Rico uiteindelijk in de auto te komen, maar komt hij er vervolgens dan wel uit? In de comments zijn er in ieder geval hilarische reacties te lezen zoals die van Remy Bonjaski: "Het duurt lang met in en uitstappen maaaaar je bent wel sneller op je locatie dus dat compenseert!"
Bron: Instagram Rico Verhoeven
"}])