rico 2

Rico Verhoeven wil kickboksen omruilen voor boksen en vechten tegen internationale top bokser! (Video)

Entertainmentapr 16, 18:08
Rico Verhoeven heeft in een interview opgebiecht dat hij openstaat voor een nieuw gevecht. Hij heeft zelfs een naam genoemd van een potentiële tegenstander. Zijn fans zijn enthousiast en willen meer.

Rico Verhoeven nieuw gevecht

Verhoeven vertelt exclusief in een interview met Sportnieuws wat zijn visie is op de toekomst naast het kickboksen. Tijdens het interview wordt er ook aan Rico gevraagd of hij openstaat voor crossover gevechten. Zijn favoriete tegenstander tegen wie dat moet gebeuren is niemand minder Anthony Joshua als tegenstander, en dat is natuurlijk een hele grote naam binnen de bokswereld. Dit zou betekenen dat Rico, na bijna tien jaar geen bokswedstrijd te hebben gehad, het gevecht weer aangaat.
Wat vinden zijn fans en volgers ervan? Iemand schrijft: "Esko carrièreswitch" "Anthony Joshua maakt hem kapot" en iemand anders schrijft: "Nee hoor, geen schijn van kans tegen AJ met boksen." En iemand vindt dat hij moet stoppen bij Glory en begrijpt deze keuze wel: "Beter stopt hij bij Glory.. Boksen zou een uitstekende keuze zijn! 💰💰💰".

Droom auto Rico: Koeningsegg

Rico heeft inmiddels een aardig fortuin bij elkaar gebokst, z'n laatste winst op het Glory toernooi bracht hem ook nog eens ruim 400.000 euro in het laatje. Na een heerlijke vakantie met Jandino, was het tijd om zichzelf te trakteren op misschien wel zijn droom auto. Na lang oriënteren moet er dan eindelijk een keuze gemaakt worden. Laat er in de hoofdstad dan toevallig 'De International Amsterdam Motor Show' zijn, met prachtige exemplaren van auto's te bewonderen. En nieuwste auto's stonden er tentoongesteld, zo ook de Koeningsegg Jesko te waarde van 3 miljoen euro. Niemand minder dan Rico Verhoeven liep de auto tegen het lijf, en was gelijk verkocht. "Het moment waarop ik mijn droomauto vond." zei hij bij de foto.
De supercar geldt als een van de snelste auto ter wereld, met 531 km/u is het dan ook een hele snelle. Van zo een auto gaat het dan ook bij Rico kriebelen. En raakte opslag verliefd op de auto. Zelf heeft hij al een McLaren in z'n garage staan, maar een andere kan geen kwaad dacht hij. Alleen wordt zijn droom een nachtmerrie. Hij had deze Koeningsegg al jaren op het oog, maar wat blijkt, de auto is niet geschikt voor zijn lichaam. Rico is namelijk 1,96 lang en 125 kilo, en als je de foto's bekijkt, de auto is niet erg hoog.
ricoauto1 660d48b776ad9
ricoauto4 660d48e7973c4
Bron: Instagram, Vechtsportinfo, Sportnieuws