ronnieflexdiss1

Ronnie Flex over disstrack 'Code Gekraakt': "In 1,5 uur gemaakt, één van mijn hardste tunes ooit" (Beeld)

Entertainmentmei 03, 11:13
Ronnie Flex reageerde pas geleden razendsnel op het antwoord van Top Notch na zijn disstrack 'Kees Closed'. Onder leiding van Jiggy Djé, Sticks en Hef, maakte Top Notch de track 'Pincode Gekraakt'. Ronnie doet nu een boekje open over hoe het hele proces is gegaan en haalt ook uit via Threads.

Hardste Tune

Vanaf zijn vakantieadres op Curaçao maakte hij de track 'Code Gekraakt', een antwoord op de Top Notch track 'Pincodes' die eerder uitkwam. Hij nam de track in maar 1,5 uur op, mede omdat producer Jordan Wanye z'n vlucht moest halen. Op Threads zegt hij: "Ik heb zonder hulp van iemand één van mijn hardste tunes ooit gemaakt, en dat binnen tien uur na het horen van de diss naar mij."
Tekst gaat verder onder de foto..

Koffers inpakken

"Hij zat letterlijk zijn koffer in te pakken terwijl ik die shit neerlegde in me solo," vervolgt de rapper waarna hij ook speculeert over hoe 'Pincodes' moet zijn gemaakt en hoe het moet zijn ontstaan. "Wedden dat die goonies met een engineer, producer en a&r hun shit zaten te flippen... Wayne heeft een minimix gemaakt in de taxi. We da real mvp's."

Gekkenhuis

De track bevat één van Sticks z'n grootste tracks, namelijk 'Gekkenhuis' van Opgezwolle en Jawat. Volgens Ronnie gaat het nu ook veel over de randzaken die zijn ontstaan: "Het gaat nu om allerlei randzaken, maar niet over hoe ik Joey die 'Gekkenhuis'-sample heb laten flippen tot een woeste beat." Door het Anouk-incident gaat het nu meer daarom. "Echt jammer van de situatie."

Ronnie Flex

Eerder reageerde Ronnie nog op het incident met Anouk. Over haar reactie zei hij het volgende: "En ondanks dat ik haar niet dissrespecte voor mijn gevoel had ik haar reactie minus de n word gewoon nog super sportief opgenomen.. Als je naam genoemd word en je vind het niet leuk mag je daar op reageren tuurlijk prima... Ik denk oprecht ook dat ze het niet racistisch bedoelde als in mij de n word noemen... Maar meer als het einde van een zin zoals hoe ik dat doe in mijn raps... maar je bent gewoon niet bevoegd maine it is what it is"
ronnie antwoord1

Gekkenhuis

Bron: Instagram en Threads Ronnie Flex, Instagram AXED Presents VIBEZ