ronnieanouk1

Ronnie Flex reageert op Anouk: "Je bent gewoon niet bevoegd maine" (Beeld)

Net binnenapr 30, 11:08
Uit het niets kwam van het weekend een antwoord van Top Notch op de veelbesproken Ronnie Flex disstrack naar Kees de Koning. Het ging helemaal los nadat Sticks en Jiggy Djé het opnamen voor Kees, en Ronnie bracht nog binnen 24 uur een antwoord terug op de track.

Anouk

In de track benoemt Ronnie Flex Anouk. Ze zou namelijk volgens hem erg op Kees de Koning lijken en daarop reageerde ze, maar vloog uit de bocht met haar uitspraken met het n-woord. Op Threads reageert Ronnie nu wat uitgebreider op de gehele situatie met Anouk.

"Niet bevoegd maine"

Over de reactie van Anouk zegt hij het volgende: "En ondanks dat ik haar niet dissrespecte voor mijn gevoel had ik haar reactie minus de n word gewoon nog super sportief opgenomen.. Als je naam genoemd word en je vind het niet leuk mag je daar op reageren tuurlijk prima... Ik denk oprecht ook dat ze het niet racistisch bedoelde als in mij de n word noemen... Maar meer als het einde van een zin zoals hoe ik dat doe in mijn raps... maar je bent gewoon niet bevoegd maine it is what it is"

Ronnie Flex en Anouk

Online werd er ook massaal gereageerd op het bericht van Anouk. Iemand schrijft: "Je zal der Surinaamse vriend maar zijn in deze situatie🙈🙈🙈" "Hoezo zegt zij d n word. Ze denkt omdat ze met een donkere man is getrouwd dat ze gelijk mixed is domme ams" en iemand anders schrijft: "Waarom denkt ze dat ze n*gga kan zeggen ????".
Mensen vragen zich af tot hoe ver de beef gaat: "Deze beef begint op Civil War te lijken 😂 en laat Anouk gwn effe liedjes maken met Tino Martin, ga je kontje hier niet in mengen por favor." en iemand anders schrijft: "Ze heeft zich laten ombouwen. Hij en Kees zijn eigenlijk tweelingbroers."
ronnie
screenshot 08 04 2024 19 00 38
Bron: Instagram en Threads Ronnie Flex