sylvie

Sylvie Meis deelt pikante foto's en maakt volgers gek: 'Ziet er prachtig uit' (Beeld)

Entertainmentmei 17, 13:45
Sinds Sylvie Meis weer vrijgezel is, deelt ze heel wat spannende foto's op haar Insta. Een van haar laatste is dan ook weer een plaatje volgens haar volgers. Gehuld in minimale kleding, plaatste ze een foto waarbij ze zich van haar speelse kant laat zien. Met niet meer dan alleen een spijkerbroek aan schrijft ze bij de post: 'Powerful vibes in denim'.

Volgers

Opvallende reactie in de comments is van haar ex-man, Niclas Castello. Hij laat zien nog altijd waardering te hebben voor Sylvie en plaatst een vlammetje emoji bij de foto. Ook andere volgers zijn te spreken over de foto van Sylvie: 'Wow, wat een mooi lichaam heb je.' Een andere volger zegt: 'Prachtig Sylvie'. Ene Michiel zegt: 'Iedereen wordt ouder...maar Sylvie steeds jonger😊.Prachtige zoals altijd🙌'

Foto

Eerder deelde ze ook al een slo-mo van haar en presentatrice Nazan Eckes voor een prachtige nieuw jurk. "Oh, wat hou ik van een slowmotion-wandeling... Bedankt voor de inspiratie Nazan Eckes. De volgende keer verbeteren we mijn hairflip," grapt Sylvie.

Sylvie Meis

De afgelopen tijd is het op relatie gebied voor Sylvie behoorlijk heftig geweest. In 2021 trouwde ze met Niclas Castello, maar na een huwelijk van 2,5 jaar zijn ze in februari 2023 uit elkaar gegaan. Kort daarna kwam ze vastgoedondernemer Wim Beelen tegen, dat klikte behoorlijk, en de twee kregen uiteindelijk ook een relatie.
Begin dit jaar maakte ze dan ook bekend dat hun relatie voorbij is. Wim zei in een interview met RTL Boulevard nog dat hij Sylvie nog steeds 'superleuke, lieve, ongelofelijk slimme vrouw'

Nederland

Met 1,4 miljoen volgers in Sylvie Meis nog altijd een veel gevolgde beroemdheid. Ze is ook geregeld in Nederland nog. Haar zoon Damian van der Vaart speelt bij Ajax, en ze bezoekt dan ook geregeld zijn wedstrijden. Daarnaast heeft hij ook zijn contract bij de Amsterdamse club verlengt.
Bron: Instagram Sylvie Meis