'Temptation Island-verleidster Julia betrokken bij ongeluk'

Entertainmentaug 15 2019, 12:26
Temptation Island-verleidster Julia is een tijdje uit de running. Op haar Instagram schrijft de blondine dat ze betrokken is geraakt bij een ongeval.
Julia trekt dit seizoen van Temptation Island VIPS de aandacht omdat ze ervoor zorgde dat het droomkoppel Fabrizio en Pommeline uit elkaar ging en na het programma was ze zelfs nog een tijdje samen met de Vlaamse tattookoning. De komende tijd zal ze echter iets minder in de spotlights verschijnen.
"Ik heb een vervelend ongeluk gehad en ik heb wat hersteltijd nodig", schrijft de 21-jarige Julia. "De komende tijd ben ik wat minder actief op Instagram, als ik je volgverzoek niet meteen heb geaccepteerd of je lang moet wachten op een reactie: Sorry"
Niet iedereen gelooft echter dat ze een ongeval heeft gehad. "Zijn jullie zo naïef? Ze is bezig met een nieuw seizoen!", schrijft een van haar volgers, maar Julia ontkent dit gelijk: ”Dat zou ik inderdaad nooit doen! Was het maar waar Alberto, ik ben nog aan het bijkomen van dit seizoen om eerlijk te zijn!”