acidmaxim1

Youtubber ACID haalt uit naar EOTB Maxim: "Hij moet gestopt worden" (Beeld)

Entertainmentmei 22, 11:43
De Belgische YouTubber Acid heeft uitgehaald naar 'Ex on the Beach' deelnemer Maxim. De populaire deelnemer van EOTB krijgt dit jaar aardig wat aandacht door zijn tweede deelname aan het programma. Acid deed een klein onderzoek naar hem, en vindt dat hij gestopt moet worden.

Maxim

Dat hij gestopt moet worden komt door de uitspraken van Maxim in gesprek met Ramin Rezai van AXEDLife. In EOTB stond hij bekend om zijn zogenaamde 'principes'. Hij flirtte met een hoop dames, maar zo zou hij te veel principes hebben om het bed te delen op tv met de dames. Dit jaar ging het in de eerste aflevering al 'mis'.

28.000 euro per maand

In het interview met Ramin Rezai van AXEDLife geeft Maxim aan dat hij heel wat geld verdient aan OnlyFans. Hij claimt dat hij wel eens 10.000 euro op een dag verdiende en dat hij gemiddeld 28.000 euro per maand zou verdienen. Hij vertelt dat hij als manager van dames die op het platform zitten z'n geld verdiend: "Ik zit vooral in Mexx management, dus OF management is dat. Dus ik heb mijn eigen modellen. En ik doe coaching", vertelt Maxim. En daar heeft Acid dan zijn twijfels over.

Acid

Acid ging op onderzoek uit en kwam tot de conclusie dat de 25.000 volgers die Maxim claimt te hebben op Mexx Management, behoorlijk neppe volgers zijn. Het lijkt erop dus dat het gekochte volgers zijn. Op de pagina staan dan ook bijna geen foto's, en het lijkt er op dat het stockfoto's zijn. Acid: "Je moet dat ff laten bezinken, hij doet OF Management en hij doet coaching voor de modellen. Hij is dus eigenlijk een moderne pooier voor de meisjes die werken op OF!"

"Doen alsof hij die chick is"

De YouTubber gaat verder: "Maar hoe de f* kun je manager zijn van OF. Het hele ding van OF is juist dat je geen manager nodig hebt. Wat valt er te managen?? Eigenlijk moet hij doen alsof hij die chick is en hun DM's beantwoorden enzo".
Dus wilt hij Maxim stoppen om bekender te worden. Volgens Acid is hij een gladde gozer uit Knokke, "In de zomer zien ze er allemaal zo uit daar".
Bron: YouTube Acid 2, Instagram Maxim, AXED Life