ferry bouman

Ferry Bouman is terug in keiharde officiële trailer Ferry de Serie! (Video)

Films & Seriesokt 06 2023, 9:11
Drugsbaron Ferry Bouman is eindelijk weer bijna terug op onze schermen. Netflix heeft de officiele trailer van de nieuwste serie met Frank Lammers populaire personage online gegooid: Ferry: de Serie.

Ferry Bouman is terug

Over een paar weekjes al, op 3 november, zal het dan zover zijn: pillenkoning Ferry Bouman zal schitteren in een nieuwe serie, na het mega succes van Undercover. Elise Schaap zal ook weer te zien zijn als zijn liefje Danielle. De volledige trailer is nu ook uit, en we krijgen een goed beeld van wat we kunnen gaan verwachten.

FERRY: de serie

En dat is een spannend verhaal over het begin van Ferry's xtc imperium, en natuurlijk de bijhorende keiharde actie, met enkele schokkende scenes. Het verhaal: "Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden."

Bekijk hier de officiële trailer

"}])