Geraldine Kemper deelt intieme foto met nieuwe vriendin! 'SEXY'

Films & Seriesdec 26 2020, 11:08
Het lijkt er sterk op dat Geraldine Kemper een nieuwe liefde heeft! Na haar breuk met ex Paul in januari, lijkt de 30-jarige blondine weer smoorverliefd. En dit keer niet op een man maar... op een vrouw! Bekijk haar nieuwe vlam onderaan dit artikel.
Ondanks haar lange relatie met Paul, liet Geraldine eerder al weten ook interesse te hebben in vrouwen. 'S*ks met vrouwen is fantastisch! Het is heel zacht en lief en leuk' , vertelde ze in een programma van de NPO. 'Ik zeg nu over mezelf, ik ben toch biseksueel.'

Intieme foto in bed

En dat bevestigd de blondine nu met een hele intieme foto op Instagram. Samen met haar vermeende nieuwe liefde, Sofia Maria, ligt Geraldine knuffelend in bed. 'KATER', schrijft ze erbij, wat op een aantal wilde kerstdagen wijst.

''Prachtig stel!''

Het is niet officieel bekend dat de twee een stel zijn, maar alle reacties onder de foto wijzen er wel op. 'Mooi stel!', schrijft Tess Milne en Jan Versteegh zegt: 'Liefde!' . Een ander reageert met: 'Wat een prachtig stel!' . Nog iemand schrijft: 'Jullie 2 zijn zo SEXY samen!'

Vunzige grappen

Ook worden er flink wat vunzige grappen gemaakt. 'Poes in de avond kater in de ochtend' , reageert iemand. En een ander zegt: 'Vind het meer een poes, misschien twee.' Geschreven door jaloerse mannen?

Bekijk Geraldine's nieuwe vlam hieronder:

Bron: Instagram, Viva

Lees ook: