Skip to main content

Gio is voor het eerst gevraagd naar de relatie van zijn ex-Jade Anna. Hij is erg verrast vanwege de vraag en lacht voordat hij antwoord geeft. De laatste tijd zijn er namelijk meerdere geruchten dat het uit is tussen Jade en Kenneth, maar Gio hoopt dat ze nog een relatie heeft.

Gio reageert op relatie Jade Anna

Tijdens een première stelde De Telegraaf een brandende vraag waar iedereen wel het antwoord op wil weten. Heeft Gio namelijk nog contact met zijn Jade Anna? Daarop antwoord hij heel duidelijk: “Nee, zeker niet” De interviewer wil nog iets anders weten van de YouTuber. Er zijn namelijk geruchten dat het over en uit is tussen Jade Anna en Kenneth Taylor, wat weet Gio hiervan? “Ik heb geen idee. Ik zie de roddels wel voorbij komen, maar ik hoop wel voor haar dat ze nog een relatie heeft.”

Kenneth alleen gespot op feest Encore

Onlangs is Kenneth Taylor is alleen gespot op een feest in Amsterdam schrijft Yvonne op haar kanaal: “Gisteravond was Kenneth zonder Jade bij Encore. Ik zal eens even gaan speuren” deelt ze. Het is niet bekend wat Kenneth waarom hij zonder Jade Was. Kenneth en Jade zijn recent nog samen gespot: “Volgens Roddelpraat is het alweer uit tussen Jade Anna en Kenneth Taylor. Hij zou haar gedumpt hebben omdat hij zich wil richten op zijn voetbalcarrière. Of dit waar is, weet ik niet!”. Yvonne onthult ook dat Jade en Kenneth vorige week nog samen zijn gespot: “Wel weet ik wat dat hij vorige week nog met Jade bij VVAL was…”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, De Telegraaf