Skip to main content

Gio is al een tijdje gelukkig met Lynn en zijn ex Jade Anna met Ajax-speler Kenneth Taylor. Volgers van Gio zijn verbaasd omdat Jade Anna is gespot op hetzelfde event als waar Lynn en de zus van Gio is. De foto’s gaan viraal. Het is een event van het lingeriemerk Christine Le Duc.

Jade Anna op hetzelfde event als Lynn en Gio’s zus

Op het event van lingeriemerk Christine Leduc valt het de volgers van het juicekanaal RealityFBI op dat Jade Anna en Lynn en Gio’s zus op hetzelfde event zijn. De influencers delen meerdere story’s van het event en daarop valt op te merken dat het om hetzelfde event gaat. Het juicekanaal schrijft het volgende: “Jullie gunnen me ook geen weekend, hè. Wordt doodgegooid. Het hele @gio bolwerk in een ruimte. Zus, vriendin en ex op elkaars lippen. Als dat maar goed gaat 33 @jadeanna @melanielatooy @Iynnhermanussen Ben nu echt weekend vieren, ajuus.”

Ging Gio vreemd met Lynn?

Onlangs kwam er meer naar buiten rondom de ontmoeting van Gio en Lynn. Ze zouden elkaar hebben ontmoet in Frankrijk terwijl Lynn op dat moment nog in een andere relatie zou zitten. Yvonne Coldeweijer meldde toen echter dat Lynn haar relatie op pauze zette voordat ze naar Frankrijk ging omdat ze wist Gio te gaan ontmoeten.  Er zijn volgers die niet helemaal begrijpen dat Gio eerst verdrietig was vanwege zijn breuk met Jade, maar daarna al snel gelukkig was met Lynn.

Bekijk hier de details en beelden

Bron: Instagram, RealityFBI