Skip to main content

Het zou niet helemaal goed gaan tussen Wendy van Hout en Peter Gillis. Het zou volgens een juicekanaal allemaal zijn begonnen toen Wendy een opvallende quote op haar plaatste afgelopen weekend.

Opvallend bericht Wendy van Hout

Het juicekanaal schrijft als volgt: “Wendy de vriendin van Peter Gillis plaatste namelijk een opvallende quote op haar Instagram afgelopen weekend”. Op de quote is te lezen: “Niemand is permanent, iedereen komt voor een bepaalde tijd. Geniet van het moment in je leven en ga daarna weer verder”. Het is niet bekend over wie dit gaat maar het is opvallend volgens het juicekanaal: “Ook onder haar Instagram post wordt zorgelijk gereageerd door haar volgers. Ook daar heeft ze opvallende quote bij gepost. Verder wordt er gevraagd wanneer de twee weer live komen. Dat doen ze namelijk de hele dag door op TikTok”. Een volger maakt zich echt zorgen en schrijft het volgende: “Ik hoop dat het goed gaat met jou, met jullie? “Je klinkt zorgelijk”.

‘Trouble in paradise’ tussen Wendy en Peter Gillis

Volgens Juicechannel is er nog meer aan de hand: “Ook werd afgelopen week het winter wonderland van Peter Abrupt afgebroken. Maar of de oorzaak daarvan echt de weersomstandigheden waren betwijfelen we nu. Zouden er troubles in paradise zijn?” Vooralsnog is het speculeren totdat er 1 van de reageerde op de geruchten.

Wendy deelt details van pikant 18+filmpje

Onlangs werd bekend dat Wendy wordt gechanteerd door haar ex. Haar ex zou haar chanteren met een, volgens haar, onder zijn dwang opgenomen video. Het filmpje is volgens Wendy aan de ‘onschuldige’ kant, maar haar ex dreigt heftiger materiaal uit te lekken.

Daarnaast voelt ze zich niet meer veilig. “Er zijn doodsbedreigingen aan het adres van Peter en mij geuit, beangstigend,” zegt ze. “Mijn ex wil mij privé te schande maken. Dat moet echt stoppen. De bewijzen daarvoor zitten op zijn telefoon. Daar ben ik van overtuigd. Hij was de enige die de filmpjes had.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Juicechannel