Skip to main content

Er is een nieuwe heftige onthulling over Marco Borsato in een biografie die deze week verscheen. Tv maker Theo van Gogh, zou twintig jaar geleden al hebben gesproken over de zwarte van kant van Marco. Theo regisseerde namelijk toen meerdere videoclips voor de zanger.

Marco Borsato zwarte kant

Er is deze week een nieuwe biografie van tv-maker Theo van Gogh uitgekomen. Volgens Story zou Theo toen al een zwarte kant van de zanger hebben gezien. Het leek Theo leuk om met vier bizarre scenario’s voor een videoclip van Marco te komen. Eentje ging volgens de tv-maker zelfs over bejaardens*ks. Tot Theo’s verbazing zei Marco op alle ideeën: ja.

En dit zou volgens Theo niet alleen bij de ideeën zijn gebleven. De videoclips werden namelijk ook gemaakt. Door deze situatie zou het beeld van Marco bij Theo erg zijn veranderd. “Er is iets met die Borsato”, zei Theo na afloop van de opnames. “Hij heeft een zwarte kant en ik weet niet wat die kant is: hij laat het niet zien. Op geen enkel moment.”

Het zou niet goed gaan met Marco

Onlangs vertelde Advocaat Geert-Jan Knoops dat het niet goed gaat met Marco. “Vanwege juist die enorme druk van die strafzaak en het feit dat hij daardoor ook zijn werkzaamheden niet meer kan oppakken. We hebben geen indicatie wanneer die zaak gaat voorkomen. Of dat dit jaar wordt, is ook nog maar zeer de vraag.”

Volgens de advocaat van Marco ervaart hij immense druk vanwege de strafzaak. Hij gaat niet inhoudelijk op Marco’s gemoedtoestand, maar vertelt dat hij achter zijn client staat. Aangezien Marco al een hele lange tijd zijn werkzaamheden niet kan uitvoeren, beïnvloed het zijn leven dagelijks.

Bekijk hier de beelden

Bron: Story, Instagram, Shownieuws,