Skip to main content

Jutta Leerdam postte recent haar hoogtepunten op haar Instagram. Ook haar vriend Jake Paul doet dat nu en 1 van die momenten is zeer pikant. Er wordt volop gereageerd onder zijn video.

Jake Paul deelt pikante foto met Jutta Leerdam

De Amerikaanse heeft verschillende fragmenten uit 2023 in een video gemonteerd. In de video kan je onder andere zien hoe ze in een micro-bikini op school zit bij hem. Het is tevens ook de omslagfoto van de video dus hij wist van tevoren wat hij deed om deze foto erin te monteren.

Er wordt volop onder de video van Jake Paul gereageerd: Jutta reageert als volgt: “Het beste jaar🥹” en iemand anders schrijft: “Proost maat, bijna een week te laat” “Hij is zo cringe, heb medelijden met haar 😂” “Die tweede clip gaf me pinkeye” en iemand anders schrijft over Jutta Leerdam: “kiek haar zitten dan”.

Jake Paul zet Jutta Leerdam op tweede plek

Ze zijn onafscheidelijk van elkaar en tot over de oren verliefd. Maar toch komt ze niet op de eerste plaats als het gaat om belangrijkste dingen in het leven van haar vriend. Jake wordt er naar gevraagd in een filmpje van een vriend van hem: “Hey Jake, wat zijn drie dingen waar je niet zonder kunt?”, vraagt een vriend aan hem. Hij neemt de vraag wel heel letterlijk en grapt namelijk: “Zuurstof.” waarna hij vervolgt en wél zijn vriendin noemt: “Ik zou zeggen, mijn vriendin”, als derde noemt hij afsluitend ook iets waar hij veel mee bezig is: “Bokshandschoenen”.

Bekijk hier de screens en hele video:

Bron: Instagram Jake paul