Skip to main content

Jandino reageert voor het eerst uitgebreid op alle commotie rondom zijn FC Kip restaurant. Er gingen allerlei verhalen rond over de prijzen van het restaurant, maar ook kritische recensies dat het eten niet altijd goed zou zijn. Hij reageert op de verhalen en vertelt dat er niks waar van is.

Jandino reageert op FC Kip haters

Jandino benadrukt dat FC Kip goedkoper is dan de concurrenten: “Ik heb vanaf het begin gezegd dat ik wil dat FC Kip voor iedereen is,” aldus de bedenker van FC Kip in de podcast Real Talk van Fernando Halman, Hij wordt volgens zichzelf gezien als bedreiging voor de concurrentie en dat gebeurd volgens hem op een gemene manier: “Het gebeurt dan op zo’n gemene manier: er wordt dan een artikel geplaatst waarin staat dat ik zulke hoge prijzen zou hebben. Dat wordt dan door alle andere kranten opgepakt, waardoor mensen echt gaan denken dat ik 47 euro voor een menu zou vragen. Even serieus, hoe kan een menu 47 euro kosten?”.

“47 euro”

Een journalist vertelde aan Jandino dat hij het nieuws had overgenomen zonder zelf onderzoek te doen. Hij vertelt: “Ik vroeg of hij langs was geweest bij het restaurant en toen zei hij dat dit niet lukte door de lange rijen. Hij zag het nieuws over de prijzen online staan en heeft het toen gewoon overgenomen. Waar halen deze mensen het lef vandaan? Hoezo wil je mij kapot maken? Ik stuurde namelijk daarna de echte prijzen en toen ze diezelfde journalist: oh een grote bucket kip is bij jullie maar 19,95 euro terwijl dit bij de concurrent 44 euro is“.

Jandino heeft grootste plannen voor FC Kip

Hij vertelt dat hij al een hele lange tijd bezig is om zijn eigen restaurant te lanceren. Hij is al hier vanaf de pandemie mee bezig omdat hij toen plannen had om het te realiseren. Hij geeft grootste plannen: “Mijn doel is om vanaf de eerste maand van het nieuwe jaar gesprekken te voeren over meerdere restaurants over de hele wereld. We hebben nu al aanvragen van de eilanden, zoals Aruba en Curaçao. Maar ook België, Suriname en er wordt zelfs gesproken over Istanboel. Ergens zie ik het gewoon gebeuren“.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Fernando Real Talk, Facebook