Skip to main content

Jutta Leerdam heeft de aandacht getrokken met een video waarin ze zonder of minimale make-up in te zien is. Zij is dus te zien zonder haar bekende kenmerkende eyeliners stijl. In de video is te zien dat ze in het vliegtuig zit naar Amerika en een burger eet. Veel volgers zijn vooral verrast door haar look.

Jutta Leerdam zonder make-up in nieuwe video

Jutta is twee dagen geleden vertrokken naar Amerika en deelt dat middels een video op TikTok. Jake Paul woont in de USA en dat is waarschijnlijk de reden dat ze even op en neer vliegt. Ze schrijft het volgende op TikTok: “Je weet wanneer je op een vlucht zit naar Amerika als de enige ontbijt optie een burger is”. De volgers van Jutta letten op iets heel anders dan de burger die ze in beeld eet. Het valt namelijk veel volgers op dat ze geen make-up op heeft, haar kenmerkende wing-eyeliner is niet te zien.

Een volger van Jutta vindt dat ze veel mooier is zonder make-up: “Zonder make-up ben je veel mooier😉” en iemand anders schrijft: “Zonder die streepjes in je ooghoeken ben je echt zo veel mooier en frisser, love it 😍” “Wat ben je toch een beauty love you 🥰🥰” en iemand anders herkende haar bijna niet: “Girl, ik herkende je haast niet zonder make-up.”

Jutta eet een burger in het vliegtuig

Veel volgers zijn het eens met Jutta eens dat het eten niet heel bijzonder is als je naar Amerika vliegt: “Eten op vluchten naar de VS is altijd beter dan vluchten vanuit de VS. Andere landen doen het beter.” en een andere volger schrijft: “Heerlijk om een topsporter ook eens te zien genieten van een juicy burger!”

Zwangerschap gerucht Jutta Leerdam

Onlangs plaatste Jutta op Instagram een foto waarin ze een strak schaatspak aanheeft. Ze schrijft bij de foto de volgende tekst: “Winterse sferen & hard werken”. Ze zou volgens haar volgers haar hand voor haar buik houden. Er werd massaal gereageerd op de foto: “Zwanger!!! Hand zo op de buik”. Iemand anders is het daarmee niet eens: “Ze heeft haar hand niet op haar buik”.

Veel volgers nemen het op voor Jutta: “Dit zijn zulke domme opmerkingen 🙄 Stel ze wil het maar het lukt om een of andere reden niet, dan zijn dit soort reacties echt fuckedup. Of misschien wil ze het wel helemaal niet”. Vervolgens reageert Jutta zelf op alle reacties “Mocht ik willen”. Middels haar reactie laat ze weten dat het ze niet erg zou vinden om zwanger te zijn van Jake Paul.

Bekijk hier de beelden

@juttaleerdam

And it was great

♬ worth it – 🎧🫀

Via: Tiktok, Instagram