Skip to main content

Katja Schuurman heeft meegedaan aan het Dear Future Me-project van fotograaf Jasper Suyk. Nu deelt Katja met haar Instagram-volgers intieme behind the scenes beelden van de shoot. Er zijn veel positieve reacties, maar ook veel kritische reacties op de pikante beelden.

Pikante shoot Katja Schuurman

Ze schrijft bij de beelden op Instagram het volgende uitgebreide bericht: “Omdat we zo vaak onze sterke kant laten zien, de vrolijke, de lachende, de stoere die het allemaal wel alleen kan, het masker. En omdat we dat bijna allemaal doen, ga je bijna geloven dat ‘de anderen’ echt zo zijn, en jij als enige niet. Omdat jij soms verdrietig bent, down, verdwaald, met je handen in je haar omdat je het echt even niet meer weet, in paniek, of gewoon melancholisch. Daarom deze beelden zonder masker. Zodat je zeker weet dat we in essentie allemaal hetzelfde zijn. En verbonden met elkaar. In zoveel mogelijk liefde en mededogen. In hemelsnaam🙏🏽 En ja, ook zonder bh inderdaad. En zonder iets om mijn tepels weg te blurren. Omdat het absurd is dat we de meest vreselijke beelden wél mogen zien, maar vrouwenborsten niet. Wat een rare wereld. Maar daar hoeven we ons niet bij neer te leggen. Dat er heel veel ‘raar’ is in de wereld. Laten we de hoop niet opgeven. Het is aan jou en mij om de wereld mooier, liefdevoller en eerlijker te maken”.

Veel kritiek op Katja vanwege de pikante shoot

Er wordt massaal gereageerd onder de video van Katja en Dear Future Me: “Hoe zielig is dit???? Zo laag gezonken…” “Wie heeft er nu geprobeerd om in te zoomen in dit filmpje met duim en wijsvinger 🤣🤣” en iemand anders schrijft: “Dit is toch juist helemaal geen beeld “ zonder masker”. Wel heel mooi, maar hij past niet bij jouw tekst in mijn ogen” en iemand anders schrijft: “Ik probeerde op pauze te drukken, maar enkel het geluid ging uit 🙈”.

Project van fotograaf Jasper Suyk

Onlangs kwamen naar het buiten dat in het boek van fotograaf Jasper Suyk “Dear Future Me” achtentwintig vrouwen staan met allerlei pikante shoots. Het is een samenwerking met zijn eigen merk Dear Future Me Op. De bekende fotograaf heeft veel shoots gedaan met andere bekende Nederlanders. Op de aankondiging van zijn fotoboek wordt massaal gereageerd door allerlei bekende Nederlanders: “Trots op je 🙌❤️” schrijft dj Nicky Romero. Jim Bakkum reageert ook: “Dit wordt prachtig 👏🏼” en Bridget Maasland is kort een krachtig: “🔥🔥🔥”

Bekijk hier de beelden

SWIPE voor de pikante:

Bron: Instagram, Jasper Suyk, Dear Future Me