Bol.com zet Temptation-Sonny op hilarische wijze voor schut!

Lifejan 07 2021, 11:36
Sonny zet Temptation Island: Love or Leave graag op zijn kop met zijn bijzondere uitspraken. Van extreem lompe opmerkingen tot 'wijsheden' die je spontaan laten cringen; Sonny kan er wat van! En daar speelt Bol.com handig op in...
Een van Sonny's uitspraken is Bol.com blijkbaar niet ontgaan. 'Ik ben altijd de zijwieltjes van Jaydi geweest. Zij heeft nu de keuze gemaakt om zonder zijwieltjes te fietsen. Nu gaan we kijken hoe snel ze op haar bek gaat ', zei de Temptation-ster in aflevering zeven van Temptation Island over zijn ex.

Zijwieltjes

De webwinkel kon het niet laten om op deze uitspraak in te spelen. Op Facebook deelde ze een foto van een paar zijwieltjes met het kopje 'Retour' en daaronder een van Sonny's beroemde uitspraken. "Niet meer nodig voor mijn levensproject".

Nieuwe purpoos?

Om het helemaal af te maken schrijft Bol.com bij de foto: 'Zou hij een nieuwe purpoos hebben?' Dit is een dikke knipoog naar één van Sonny's wijsheden uit aflevering zes. 'Je bent zo bezig met andere mensen helpen' , zei single Roxanne tegen Sonny. Waarop hij reageerde met: 'Dat is mijn purpoos.' Misschien even een Engels woordenboekje erbij pakken?

Bekijk de hilarische advertentie hieronder:

Bron: Instagram, Love Reality, Bol.com, Grazia

Lees ook: