screenshot 05 02 2024 20 32 47

Noa Lang (rapper Noano) koopt dikke villa van 1,3 Miljoen in Brabant! (Beelden)

Lifestylefeb 05 , 19:38
Voetballer Noa Lang, ook bekend als rapper Noano, speelt sinds dit seizoen bij PSV en vond het tijd voor een nieuw huis in de buurt van het stadion van zijn club. Hij heeft een dikke nieuwe villa gekocht ter waarde van 1,3 Miljoen euro.
Het gaat om een prachtige villa in Waalre om precies te zijn. De woning van Noa is een twee-onder-een-kapwoning in de gemeente die grenst aan Eindhoven. De villa ligt op een kleine twintig minuten rijden van het stadion van PSV. Het huis beschikt over een woonoppervlakte van 129 m2 op een perceel van 836 m2.
Bekende Buren meldt dat de woning € 1.350.000 heeft gekost: "Hij hoefde hiervoor niet langs de bank voor een hypotheek." Verwacht wordt dat Noa het interieur compleet anders zal gaan inrichten dan de beelden laten zien.
Lang heeft onder de artiestennaam ‘Noano’ een hit online ‘7k op je feestje’ wat inmiddels 8 miljoen keer geluisterd is op Spotify. En dat heeft hem € 30.000 opgeleverd, voor bijvoorbeeld de verbouwing van zijn woning, zo weet Pure Luxe te melden.

Bekijk hier enkele beelden:

noalangpsv 07
Beeld: Bekende Buren
woning noa lang 1
Beeld: Bekende Buren
noa lang villa 2
Beeld: Bekende Buren
noalangpsv 08
Beeld: Bekende Buren

Bekijk HIER alle beelden van het huis

Bron: Bekende Buren
"}])