Skip to main content

Het programma Lang leve de Liefde is een grote hit en veel dates uit het programma gaan viraal. Zoals nu ook het geval is met de date van Sterre en Yordi. Sterre vertelt tijdens de date dat ze spicy content maakt. Ze verscheen met haar ouders recent ook al in het programma Steenrijk, Straatarm.

LLDL-Sterre maakt spicy content

Sterre is op date met Yordi en laat vrij snel weten dat ze spicy content maakt en daar reageert Yordi als volgt op: “Oh okee”. Hij lijkt niet verrast of verbaasd. Yordi laat weten dat hij vooral veel doet met vrienden en is nog niet bezig met kinderen en trouwen. In tegenstelling tot Sterre, ze geeft duidelijk aan dat zij wel op een gegeven moment een serieuze relatie wil met: “Sommige jongens van mijn leeftijd zijn nog steeds zo kinderlijk”.

Yordi is kritisch op Sterre omdat ze het meerdere malen over volwassen heeft. Hij geeft ook duidelijk aan dat hij alles over zich heen laat komen en dat Sterre toch een andere denkwijze heeft: “Ik wil trouwen en alles een beetje uitgestippeld”. Het cadeau van Yordi aan Sterre is dat hij voor gaat koken, ze geeft het 8,5 en vindt het lekker.

Sterre heeft 26 colaatjes gedronken op date met Yordi

In de aflevering gebeurt er iets opmerkelijks als Yordi een goede vriendin van hem belt en zegt: “Ze drinkt geen water maar alleen cola”. De goede vriend van Yordi moet er om lachen en hij zelf ook. Het gespreksonderwerp is voornamelijk Cola en frisdrank. Yordi begrijpt het niet en er lijkt niet echt match te zijn: “Je hebt gewoon een liter cola in een dag opgedronken”. Sterre lijkt het probleem niet te zien en vind het allemaal maar meevallen. Yordi leeft gezond en lijkt het niet te begrijpen.

Sterre heeft duizenden volgers erbij

Het Instagram-account van Sterre groeit sindsdien ze in een korte tijd in twee programma’s te zien is geweest. In een korte tijd zijn haar volgers van 74.183 gestegen naar 79.234. Wie weet verschijnt straks weer in een programma en zullen meer mensen haar 18+ content zien.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram Sterre, SBS6, Kijk.nl, Showmag