Skip to main content

Zangeres Maan zou in december met een vriendin op vakantie zijn geweest in het zonnige Curaçao. Er komen nu echter wat juicy verhalen naar buiten over haar verblijf op het eiland. Ze zou namelijk volgens spionnen van Yvonne hebben gedate met een waterscooterjongen, terwijl ze een vriend heeft.

Maan en waterscooterjongen

Maan is al een tijdje gelukkig met haar vriend Karel, van de populaire groep Goldband. Terwijl haar vriend in Nederland verbleef heeft ze genoten van een zonnige vakantie. Ze zou tijdens haar vakantie een waterscooter date hebben gehad met een jongen die ze heel aantrekkelijk zou vinden: “Maan heeft daar in december dus een waterscooter gehuurd en was ineens helemaal gek op die waterscooterboy die haar dat ding verhuurde”, schrijft Yvonne op Instagram.

Ze zou helemaal gek zijn geweest op de jongen en zou zelfs stalk gedrag hebben vertoond volgens Yvonne: “Ze heeft hem elke dag gebeld om te vragen om samen iets te gaan doen etc. De jongen vond haar een beetje irritant dus er is geen afspraak van gekomen.” De jongen zou geen interesse hebben in haar en zou ook niet hebben geweten dat ze een vriend heeft.

Open relatie?

Het zou niet duidelijk zijn of ze een open relatie heeft met haar huidige vriend. Yvonne schrijft dat ze een hongerige meid is: “We weten dat Maan een hongerige meid is en normaal gesproken de ene naar de andere man verslind.”

Maan en Karel zouden momenteel op vakantie zijn in de Filipijnen: “Maan en Karel zijn momenteel samen op vakantie in de Filipijnen. Verschillende spionnen hebben ze daar gezien. Wellicht kan ze over een tijdje, wanneer ze is bijgekomen, een keer laten weten aan haar volgers en fans hoe het met haar gaat.” schrijft Yvonne.

Maan zou soort burn-out hebben

Het viel Yvonne ook op dat het erg stil is rondom de populaire zangeres, vandaar dat ze haar volgers vroeg waarom de zangeres afwezig is. Yvonne meldt: “lk vermoed dat Maan een snort burn-out heeft. Een organisatiespion wilde haar boeken voor een festival komende zomer, maar deze boeker van Mojo zegt dat Maan dit hele jaar niet gaat optreden! Dat is een flinke break. “

De juice koningin gaat zelfs een stap verder en noemt een andere mogelijke reden: “Er zijn wel veel spionnen in mijn DM die Maan goed kennen en zich best wel zorgen maken om haar drugsgebruik. Sinds ze met Karel samen is, is dit gebruik nogal toegenomen. lk hoor ook van verschillende kanten dat ze hier graag mee wil stoppen en dat lijkt mij geen verkeerd idee.”

Bekijk hier de details en beelden

Bron: Instagram, Life of Yvonne, DenD