Skip to main content

Monica Geuze heeft een opmerkelijk verhaal gedeeld in haar podcast. Ze is haar ex tegengekomen terwijl ze in een restaurant zat en met een 20 jaar oudere man aan het daten was. Haar ex zou haar op hebben aangesproken en een ongemakkelijke situatie ontstond.

Monica Geuze date 20 jaar oudere man

Monica vertelt in de podcast ‘Geuze & Gorgels’ dat de leeftijdsgrens 55 is. Ze vertelt: “55. Daar heb ik goed over nagedacht”. Terwijl ze aan het daten was kwam ze haar ex en vader van haar dochter, Lars Veldwijk tegen in hetzelfde restaurant waar ze aan het daten was. Haar ex is 32, daar zit niet zoveel leeftijdsverschil tussen.

Ze vertelt: “Er kwam ineens iemand binnen, ik draaide me om en het was de vader van Zara-Lizzy. Hij stond ineens naast me. Dus ik liep naar hem toe. En toen zei hij: ‘Is dit je date?!’”. De man waarmee ze datete, woont in het buitenland en daardoor moest ze natuurlijk telkens Engels praten. Ze vertelt dat ze dit heeft gedeeld met haar ex Lars en dat het vermoeiend is om de hele tijd Engels te moeten praten met haar date. Lars zou toen volgens Monica hebben gezegd: “Als je hulp nodig hebt, geef dan een seintje”.

Date Monica Geuze loopt verkeerd af

Naarmate de avond vordert begint haar date steeds meer te drinken, totdat hij volgens Monica enorm dronken is: “Hij kon bijna niet meer op zijn benen staan. Zo ontzettend dronken”. Hij valt vervolgens buiten op de stoep voor de deur: “Het was echt zielig om te zien. Je ziet dan gewoon een wat oudere man die de controle verliest en op de stoep belandt”. Ze besluit uiteindelijk om een taxi voor hem te regelen en zelf verder naar een club te gaan.

Single

Onlangs vertelde Monica over single zijn: “Ik vind het wel lastig, ja. Het klinkt zo treurig meteen, maar de vader van mijn dochter heeft jarenlang in het buitenland gewoond. Dus ik was altijd met haar in de afgelopen jaren. Dus ik hoefde me, los van dat ik altijd relaties had, nooit eenzaam te voelen als dan die partner een keer weg was”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram