anoukband1

Band Anouk opgestapt na uitspraken, MOJO reageert: "Bijzonder.." (Beeld)

Net binnenmei 01, 10:27
Anouk lijkt verder in de problemen te zitten. De zangeres deed eerder omstreden uitspraken op social media in de richting van Ronnie Flex. Maar nu lijkt ze verder onder vuur komen te liggen en dat uit onverwachte hoek. Er gaan namelijk geruchten dat haar band niet meer wilt samenwerken met haar en dat ze op zoek moet naar nieuwe muzikanten.

Opgestapt

Aafke Romeijn schrijft op Threads dat ze de ‘ergste juice’ over Anouk van haar collega’s uit de muziek wereld heeft gehoord. Zo zou Anouk sinds gisteren hard op zoek zijn naar muzikanten voor haar shows in Ziggo en de North Sea Jazz. Het schijnt dat haar hele band gisteren is opgestapt. Volgens Aafke, een muzikant, is de band van Anouk opgestapt, maar dat bericht is snel weer verwijderd door haar.

MOJO

Ondertussen heeft organisator MOJO gereageerd op deze geruchten. Volgens hun zijn de geruchten verzonnen. "De band is niet opgestapt en ze hebben zin in de optredens. Bijzonder hoe die berichten worden verzonnen", laat een woordvoerder weten in een korte verklaring.

Anouk

Op social media is er een ruzie gaande tussen Ronnie Flex en Top Notch. De platenlabel kwam eerder uit het niets met een disstrack naar de rapper 'Pincodes', waarop legendes Sticks en Jiggy Djé te horen zijn. Ronnie heeft op zijn beurt binnen 24 uur weer een track gemaakt 'Pincode Gekraakt'. Het nummer gaat inmiddels het hele internet over. Ook Anouk reageerde op Ronnie Flex: "happy kings day little cryin' broke bitch ni****. Greetings from your old happy rich bitch ni****."

Sor

Ondertussen heeft ook Sor besloten niet meer op te treden in het voorprogramma van Anouk, omdat ze "twee keer achter elkaar groepen kwetste zonder repercussies. Daar kan ik niet achter staan". Sor was van plan 31 mei en 1 juni in het voorprogramma een orkest van trans violisten in te zetten als statement tegen Anouks eerdere opmerkingen.
sor anouk
Bron: Threads en Instagram Aafke Romeijn, MOJO, BSR Agency