Deze Ex On The Beach-deelneemster gaat in een p0rnofilm spelen!

Net binnenaug 06 2019, 15:39
Niemand minder dan Ex On The Beach-deelneemster Shelly heeft zich laten strikken voor een rol in een p0rnofilm! Hiermee komt er een droom van regisseur Dennis Black Magic in vervulling.
Dennis Black Magic was al een tijdje op zoek naar een relaityster die in een van zijn films wilde 'acteren'. Hij deed een oproep: "In plaats van gratis en voor niets hun gangen te gaan in slechte tv-programma’s kunnen ze beter in de voetsporen treden van Paris Hilton en Kim Kardashian . Ik bied hen 50.000 euro en eeuwige roem als ze mij contacteren om in een van m’n pornofilms te spelen.”
Shelly vertelt tegen HLN : “Eerlijk? Ik had de naam Dennis Black Magic nooit gehoord, ik wist niet wie die man was. In het begin dacht ik ‘wie is dat nu weer?”’ Ze besloot echter op het aanbod in te gaan, en zal volgende maand met haar vriend voor de camera tussen de lakens duiken. “We gaan gewoon ons ding doen en zijn vooral benieuwd naar de reacties. Hoe gaat de familie reageren? En de vrienden? Er zullen er zonder twijfel tussen zitten die alle details willen horen. Maar daar ga ik zeker niet van wakker liggen. Met het geld kunnen mijn vriend en ik veel doen, de ouders mogen een cadeautje van ons verwachten.”
”Blijkbaar is Dennis een specialist in wat hij doet", vervolgt Shelly. "Mijn vriend, die ook in de sekstape te zien zal zijn, kende Dennis wél. Toen ik over het aanbod hoorde, moest ik niet lang nadenken. Geef toe, je moet in mijn ogen gek zijn om het niet te doen, het aanbod van Dennis is er één van nu of nooit. Toch is het voor mijn vriend en mezelf een stap in het onbekende, een nieuw avontuur.”
Eerder lekte er al eens een sekstape van Shelly met Temptation-Kevin. Ze beschuldigde hem er enige tijd later van de vader te zijn van haar kindje.