screenshot 13 7 2022 14 22 11

'Wangedrag tegen dames door NL-mannen tijdens F1 race blijkt verzonnen verhaal voor VIP'

Net binnenfeb 13 2022, 13:39
Afgelopen weekend werd er een chaos gecreëerd door F1-'fans' rond de GP van Oostenrijk. Er werden klachten van dames gedeeld die claimden te zijn lastiggevallen door dronken Max Verstappen-fans. Schijnbaar zouden in ieder geval twee van deze verhalen gewoon 'verhaaltjes' zijn bedoeld om een VIP behandeling te krijgen.

Lastiggevallen dames

Twitteraar "CytrusF1" deed namelijk onderzoek en exposede de twee dames die de verhalen verzonnen zouden hebben om een speciale VIP-behandeling te krijgen. Het zou gaan om fans die deden alsof zij werden mishandeld, maar het was allemaal een set om een speciale behandeling te krijgen van de teams. De dames Mollie en Julia, fans van Sebastian Vettel en Daniel Ricciardo, deden hun verhaal op Twitter.

Verzonnen verhaal

De dames schrijven het volgende in een tweet: “ Blij dat ik geen Nederlands of Duits spreek, want er zijn zeker “homophobic slurs” naar ons gegooid ”. Nadat zij een tweet plaatsten om Vettel en Ricciardo te ontmoeten, kregen zij een VIP-behandeling aangeboden. Ze mochten onder andere coureurs ontmoeten, kregen gratis merchandise en ze mochten op de foto voor de socials van de teams.
Schijnbaar zouden deze dames al eerder hebben geprobeerd om bij de teams binnen te komen. Echter toen het niet lukte, kwamen zij met een ander plan. Ze beschuldigden een man dat hij homofoob is, maar dat was helemaal niet het geval. Ook waren zij disrespectvol naar Max Verstappen toe. Ze deelden tweets waarin zij hun middelvinger opsteken bij Red Bull en Verstappen. Natuurlijk werden die tweets zo snel als mogelijk verwijderd nadat zij werden uitgenodigd voor hun VIP behandeling.

Bekijk hieronder de tweets:

image 118
image 119 544x1024
image 120 652x1024
f1
f1 2
Bron: Twitter, Skoften