screenshot 03 03 2023 15 12 34

Zorgen om Johan Derksen "Ziet er niet goed uit"

Net binnenjan 03 2023, 15:04
Er zijn zorgen om Johan Derksen na het missen van een uitzending Vandaag Inside. René van der Gijp en Wilfred Genee vinden het vreemd omdat hij zich nooit ziek meldt. En maken zich dus ook zorgen.

Johan Derksen ziek

Johan meldde zich ziek maar dat gebeurt nooit, slechts een keer eerder: toen hij van de trap was gevallen en een hersenschudding en armbreuk op liep.
Wilfred : ,,Ik werk nu twintig jaar met hem en de enige keer dat hij het gemist heeft is dat hij van de trap af viel, waar een mens normaal gesproken een halfjaar van revalideert. Hij was eerst nog de auto ingestapt ook en toen zeiden we: ‘Johan, doe normaal, je bent echt hartstikke ziek.’
René zegt dat Johan voor de uitzending bijna in slaap valt soms ,,Dan komt iemand van de productie binnen: ‘Nog één minuut!’ Dan schrikt hij wakker en dan zit hij daar weer en is er niets aan de hand”

Zorgen

Er zijn zorgen bij René: "Hij moet meer op zijn gezondheid gaan letten. Hij ziet er niet goed uit. Hij is grauw. Als je al zestien jaar alleen maar twee bruine boterhammen eet, dan ga je er niet beter uit zien.”

Bekijk de beelden van gisteren hier:

Bron: SBS6