Skip to main content

Nicol Kremers heeft een pikante video geplaatst die voor veel reacties zorgt. In de video is te zien dat ze aan sporten is in de sportschool om volgens haarzelf haar achterwerk te laten groeien.

Nicol Kremers traint achterwerk in de sportschool

Nicol plaatst zo nu en dan een pikante foto of video van haarzelf. Dit keer heeft ze haar volgers weer getrakteerd met een video. Ze schrijft bij de video: “Werken aan mijn achterwerk”. Zo is ze in de video te zien op een loopband in de Basic-Fit, daarnaast poseert ze een paar keer voor de camera in allerlei verschillende poses. Het is promotie voor haar 18+ content. Ze heeft op haar andere pagina’s waarvoor je moet betalen nog meer expliciete content van de sportschool sessie geplaatst.

Kritiek op achterwerk Nicol Kremers

Er wordt volop gereageerd onder de video van Nicol. Iemand schrijft: “Beter iets aan je hoofd doen” “Wanneer je achterwerk belangrijker is dan je leven op de rit krijgen 🤣” “Iemand op de loopband! Hoe bijzonder is dit??? Wordt iedere dag gedaan door duizenden sporters.” en iemand anders schrijft: “Nog even door lopen. ZIET ER NIET UIT. DAT MENSEN DIT WILLEN ZIEN.”

Zo veel verdient Nicol Kremers

Onlangs vertelde Nicol nog hoeveel ze verdient met 18+content. Ze vertelde dit in het programma Eating With My Enemy: “Anderhalve ton ongeveer.” Michella Kox waarmee Nicol at in het programma kijkt verbaasd en vraagt of ze inmiddels miljonair is. “Daar zit ik niet ver vanaf nee”, aldus Nicol. Nicol benadrukt wel dat al haar content van haar alléén is, dus geen scenes met mannen. Michella verklapt dan over de soort content die Nicol maakt: “Ik heb van Nicol wat filmpjes gezien en ik bespaar jullie de details, maar ik kan je zeggen dat haar roosje een klaproos is, en dat daar van alles inkomt en uitgaat.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram