Skip to main content

Engeland is een beetje geschrokken door nieuwe beelden van het nichtje van koning Charles. Ze heeft namelijk pikante beelden gedeeld. Er zijn veel reacties op haar verschijning.

Nichtje koning Charles gaat viraal

Lady Amelia Windsor, een nichtje van koning Charles, heeft pikante beelden op Instagram gedeeld. In het filmpje is te zien dat ze in haar ondergoed de deur uitloopt. Ze schrijft bij de beelden: “Het meest comfortabele en zachtste ondergoed

Veel royals zijn erg op privacy gericht en delen bijna niets op sociale media maar Lady Amelia doet het tegenovergestelde. Ze heeft inmiddels 100.000 volgers op Instagram en geeft haar volgers graag een kijkje in haar leven. Ze deelt modellenfoto,s selfies en vakantiefoto’s.

Veel reacties op video nichtje koning Charles

Er wordt volop gereageerd op de video van het nichtje van Koning Charles. Een volger schrijft: “Wat ontzettend dapper tijdens deze koude winterdagen. Ziet er prachtig uit in dat prachtige ondergoed ❤️💐” en iemand anders schrijft: “Iconisch”. Een andere volger vindt het geweldig en iemand anders schrijft: “Heb je het niet koud!😍” “Had dit jaar geen verjaardagscadeau verwacht, bedankt :)”.

Timmert aan de weg als model

Ze timmert al een tijdje aan de weg als model. Zo liep ze al twee keer mee in shows van Dolce & Gabbana en werkte voor Chanel. In 2018 lanceerde ze een schoenencollectie en ze werkt als moderedacteur.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, DenD