Skip to main content

Michella Kox heeft uitgehaald naar Famke Louise op WhatsApp. Ze deelt zelf het gesprek op haar sociale media. De reünie van Echte Meisjes in de Jungle wordt vandaag opgenomen en blijkbaar wordt dat een reünie waar we naar moeten uitkijken.

Ruzie tussen Michella Kox en Famke Louise

Op de WhatsApp screen die Michella Kox deelt is te lezen dat ze uithaalt naar Famke. Ze schrijft: “heb je zoveel aandacht nodig om onder mij post te reageren, heel Nederland ziet morgen lekker wie jij echt ben wanna be gangster jouw plannetje is niet gelukt en ik heb morgen nog genoeg in petto wat laat zien dat jij een grote Ieugenaar bent tot morgen”. Schrijft Michella.

In het WhatsApp bericht is te lezen dat Famke vervolgens ook uithaalt naar Michella: “Jij bent de enige die aandacht nodig heeft, want je praat elke focking dag over mij. Hoor je mij over jou praten? Nee, want je boeit me echt geen hol. Ik heb ook genoeg in petto voor jou dus we zullen zien wie slecht gaat. Hahaha, dag kox.”

Michella houdt het daar niet bij en sneert terug: “Wel ABN blijven praten te dan want als je boos wordt ga je als een gangster praten. En je bent gewoon een zielig meisje.” Famke kan het niet laten om nog een laatste sneer uit te halen: “Ga jij niet beginnen over ABN dit dat. De grootste analfabeet ben jij.”

Famke Louise krijgt ruzie in Echte Meisjes

Onlangs was in Echte Meisjes nog te zien dat Famke Louis ruzie kreeg met een dame bekend van een ander reality-tv-programma, Married at First Sight ster Deveny. De dames lijken bijna op de vuist te gaan nadat ze helemaal tekeer gaan tegen elkaar, maar het lijkt bij een woordenwisseling te zijn gebleven.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, realityfbi