unknown 1

De beste gadget-cadeaus voor mannen

Sponsoredmei 08 2023, 14:11
Sokken? Stropdassen? Kom op, je kunt beter dan dat. Als het gaat om de technisch onderlegde mannen in je leven, zijn er tal van gadgets en snufjes die hun leven zeker zullen opvrolijken. De onderstaande geschenksuggesties kunnen gemakkelijk worden geschonken aan iedereen die van geavanceerde gadgets houdt. In dit artikel vind je dan ook zeker een geweldig cadeau voor hem !

Apple AirPods Pro

Apple's AirPods zijn misschien wel een van de beste producten ooit. Als je geliefde van muziek houdt, heeft hij de nieuwste AirPods of wil hij ze hebben. De AirPods Pro van de tweede generatie leveren uitzonderlijke ANC- en audioprestaties, waardoor ze de beste ruisonderdrukkende echte draadloze oortelefoons zijn voor gebruikers van Apple-apparaten.

Globe Electric Smart Ambient Light

De Globe Electric Smart Ambient Light maakt verbinding met je telefoon en maakt gebruik van bewegingsdetectie om slaapkamers, gangen of andere donkere ruimtes in je huis te verlichten. Je kunt de LED afstemmen op een specifieke witte kleurtemperatuur of een willekeurig aantal RGB-kleuren weergeven, verlichtingsschema's maken en alles bedienen vanuit de app of met je stem.

Anker Soundcore Motion Boom Plus

Ken je een buitenmens die van zijn deuntjes houdt? Neem ze deze winter mee naar de bergen en volgende zomer naar het strand met de draagbare Anker Soundcore Motion Boom Plus-luidspreker. Het levert krachtige audio in een outdoor-vriendelijk ontwerp voor minder geld dan de meeste concurrenten.

Wyze Cam Outdoor v2

De betaalbare Wyze Cam Outdoor v2 maakt het gemakkelijk om te controleren wat er buiten je huis gebeurt en heeft een reismodus waarmee je bewegings- en time-lapse-video's kunt opnemen, waar je ook bent. Het is een prima alternatief voor de duurdere Google Nest-camera's.

Wyze Bulb Color

Met de mogelijkheid om vrijwel elke kleur te produceren plus een reeks warme tot koele witte tinten, en helder of zwak te schijnen, kan de Wyze Bulb Color slimme lamp je favoriete man helpen de stemming te bepalen. Het is verfrissend betaalbaar en je kunt het regelen met zowel je telefoon als je stem. Het ondersteunt ook door apparaten geactiveerde automatiseringen, schema's, slaaproutines en meer.

Amazon Echo

De Echo van de vierde generatie heeft een opnieuw ontworpen cilindrisch uiterlijk, uitstekend geluid, een ingebouwde smart home-hub en natuurlijk Alexa Voice-assistentie. Dat is meer dan je krijgt van elke andere slimme luidspreker voor deze prijs, wat ervoor zorgt dat de Amazon Echo absoluut de beste optie is op dit gebied.

Spark Smart Grill

Een man cadeau doen die van grillen houdt? De goed gebouwde Spark Grill gebruikt samengeperste houtskool, meerdere ventilatoren en maakt verbinding met een app op zijn telefoon om zijn favoriete eten op de gewenste temperatuur te bereiden.

Tile Pro

Een geweldig alternatief voor de Apple AirTag, een tegel die aan zijn sleutels, portemonnee, rugzak of zelfs kinderen is bevestigd, kan hem helpen ze te vinden door een geluid van de app op je telefoon te activeren. Tile was de eerste nieuwkomer in deze ruimte en maakt fantastische producten die voor allerlei soorten items werken, voor zowel Android- als iPhone-besturingssystemen.