screenshot 7 11 2023 22 31 32

Sevn Alias gaat officieel de ring in! Kondigt wedstrijd als kickbokser aan (Video)

Sportnov 07 2023, 21:09
Sevn Alias kondigde aan te gaan stoppen met rappen na nog één laatste album. Hij liet steeds meer zien van zijn training als kickbokser met Tyjani Beztati en nu is het officieel: Sevn gaat de ring in, en dat zeer binnenkort.

Sevn Alias gaat officieel de ring in

Het gaat over een paar weken, 3 december al gebeuren in Almere tijdens een vechtsport gala Fight and dine. De organisatie meldt: "Sevn Alias wie kent hem niet. Maar dit keer zal hij niet schitteren op het podium maar in de ring Zondag 3 december Fight and Dine events Almere zorg dat jij er ook bij bent. Wees snel want het is al bijna uitverkocht."

Sevn als kickbokser

Sevn heeft zoals bekend een verleden als kickbokser, velen keken dus uit naar zijn rentree. Dat gaat nu dan ook gebeuren, in een jaar waarin meerdere rappers de overstap maakten naar de ring of MMA octagon. Zo zagen we o.a. Ballin30, Choppa, Sepa en Rollàn het tegen elkaar opnemen.
Sevn legde onlangs uit waarom hij stopt met rappen: " Ik ben sowieso al bijna tien jaar in de game. Nederland is niet zo heel groot: ik heb elke festival en iedere samenwerking die ik wilde doen, al gedaan. Ik heb niet meer de behoefte om zo in de picture te staan. Ik heb natuurlijk ook kinderen gekregen. "

Hieronder de trailer en eerste beelden

Bron: Sevn Instagram